Häätilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5400+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat häätilat Helsingissä

Suomenlinna / Myllysali

Tunnelmallisimmat häät juhlitaan Suomenlinnassa. Ristiholvattu Myllysali kylpee valossa, jota tulvii tilaan suuresta ruutuikkunasta. Uniikki merilinnoitusmiljöö on yksi Helsingin suosituimmista hääkohteista – eikä syyttä.

Story Vanha Kauppahalli

Vanhan Kauppahallin sydämessä sijaitseva ravintola on upean uniikki tila näyttäviin kaupunkihäihin. Merelliset maisemat ja ainutlaatuinen miljöö Kauppatorin kupeessa kruunaavat ikimuistoisen kokonaisuuden.

Galleria Forum Box

Uniiki ja industrialtyylinen taidegalleria on persoonallinen ja konstailematon hääpaikka. Tunnelmaa luovat seinillä vaihtuvat taidenäyttelyt ja urbaani yleisfiilis. Tämä tila mahdollistaa uniikkien häävisioiden toteuttamisen.

Hotel Kämp | Peilisali

Helsingin ylellisin häätila löytyy laatutietoisten juhlijoiden ikisuosikista, Hotel Kämpistä. Seiniä koristavat suuret peilit, punainen sametti ja ja kultaiset koristeet luovat juhlavaa tunnelmaa, joka on omiaan elämyksellisiin, näyttäviin häihin.

Puotilan Kartano / Juhlasali

Rauhallinen kartanoympäristö yhdistelee maalaisromanttista kartanotunnelmaa ja modernit tarpeet täyttävää varustelua. Vaaleassa ja valoisassa salissa kelpaa nauttia kartanon loihtimista huippulaadukkaista tarjoiluista.

Soutupaviljonki

Tässäpä vasta klassikkotila häihin! Idyllisessä rannassa sijaitseva merellinen tila tarjoaa raikkaat puitteet moderneille häille. Nauttikaa meri-ilmasta ja juhlikaa rakkauttanne tyylillä!

Ruusuniemi

Merellisen tyylikäs hääpaikka hurmaa jokaisen skandinaavisella ilmeellään. Huvilatunnelmaa, patiolta kauniit maisemat ja erillinen uima-allas, sekä erinomaiset kulkuyhteydet 20 min ajomatkan päähän Helsingin keskustaan.

Ravintola Töölö / Juhlasali

Vastikään täysin uudistettu Ravintola Töölön juhlasali on entisöity upeammaksi kuin koskaan ennen! Korkeat kaartuvat katot, arvokas yleisilme ja kookas esiintymislava antavat tilaa isoille häävisioille, joissa tunnelmasta ei tarvitse tinkiä.

Viettäkää mieleenpainuvat hääjuhlat upeissa puitteissa Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät niin juhlasalit, kartanot, ravintolat, huvilat kuin muutkin vuokrattavat hääpaikat ympäri Helsingin, myös Helsingin keskustassa ja meren läheisyydessä. Vuokrattavana on myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila isoihin tai pieniin häihin Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat