Häätilat Helsinki

Löydä kaikki Helsingin vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • 6000+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat häätilat Helsingissä

Suomenlinna / Myllysali

Tunnelmallisimmat häät juhlitaan Suomenlinnassa. Ristiholvattu Myllysali kylpee valossa, jota tulvii tilaan suuresta ruutuikkunasta. Uniikki merilinnoitusmiljöö on yksi Helsingin suosituimmista hääkohteista – eikä syyttä.

Story Vanha Kauppahalli

Vanhan Kauppahallin sydämessä sijaitseva ravintola on upean uniikki tila näyttäviin kaupunkihäihin. Merelliset maisemat ja ainutlaatuinen miljöö Kauppatorin kupeessa kruunaavat ikimuistoisen kokonaisuuden.

Galleria Forum Box

Uniiki ja industrialtyylinen taidegalleria on persoonallinen ja konstailematon hääpaikka. Tunnelmaa luovat seinillä vaihtuvat taidenäyttelyt ja urbaani yleisfiilis. Tämä tila mahdollistaa uniikkien häävisioiden toteuttamisen.

Hotel Kämp | Peilisali

Helsingin ylellisin häätila löytyy laatutietoisten juhlijoiden ikisuosikista, Hotel Kämpistä. Seiniä koristavat suuret peilit, punainen sametti ja ja kultaiset koristeet luovat juhlavaa tunnelmaa, joka on omiaan elämyksellisiin, näyttäviin häihin.

Puotilan Kartano / Juhlasali

Rauhallinen kartanoympäristö yhdistelee maalaisromanttista kartanotunnelmaa ja modernit tarpeet täyttävää varustelua. Vaaleassa ja valoisassa salissa kelpaa nauttia kartanon loihtimista huippulaadukkaista tarjoiluista.

Soutupaviljonki

Tässäpä vasta klassikkotila häihin! Idyllisessä rannassa sijaitseva merellinen tila tarjoaa raikkaat puitteet moderneille häille. Nauttikaa meri-ilmasta ja juhlikaa rakkauttanne tyylillä!

Ruusuniemi

Merellisen tyylikäs hääpaikka hurmaa jokaisen skandinaavisella ilmeellään. Huvilatunnelmaa, patiolta kauniit maisemat ja erillinen uima-allas, sekä erinomaiset kulkuyhteydet 20 min ajomatkan päähän Helsingin keskustaan.

Ravintola Töölö / Juhlasali

Vastikään täysin uudistettu Ravintola Töölön juhlasali on entisöity upeammaksi kuin koskaan ennen! Korkeat kaartuvat katot, arvokas yleisilme ja kookas esiintymislava antavat tilaa isoille häävisioille, joissa tunnelmasta ei tarvitse tinkiä.

Häätila Helsinki? Täältä löytyy!

Ilmassa hääkellojen kilinää, mutta häätila Helsingistä vielä varaamatta? Miltä kuulostaisi uniikki ja laadukas hääpaikka esimerkiksi Suomenlinnassa, Kaivopuistossa, Punavuoressa, Eirassa, Ullanlinnassa, Lauttasaaressa, Kulosaaressa, Lonnassa, Munkkiniemessä tai Katajanokalla? Venuusta löydät upeat ja romanttiset tilat syys-, talvi-, kevät- ja kesähäitä varten sekä Helsingin keskustasta että esimerkiksi 10km, 20km tai 50km säteellä Helsingistä.

Rustiikkinen maatila, huvila meren rannalla, hulppea kartano, jugend-huvila, avara juhlasali, luksushotelli, korkeatasoinen ravintola, tunnelmallinen linna – Suomen suosituimmasta hää- ja tapahtumatilojen varaussivustosta löydät varmasti täydellisen häätilan suurta päivää varten! Satojen laadukkaiden vaihtoehtojen joukossa on paljon hääpaikkoja, joilta onnistuu myös pitopalvelun järjestäminen häihin. Jos juhlapaikan tarjoama catering ei kuitenkaan tunnu sopivalta vaihtoehdolta, omat ruoat ja juomat sallivia häätiloja löytyy myös iso liuta.

Minkälaisia toivomuksia ja kriteerejä häätilaa kohtaan on? Edullinen häätila? Kaunis piha tai puutarha? Hyvä äänentoisto ja tilava tanssilattia? Esteetön tila? Venuusta näet helposti eri tilojen ominaisuudet ja varustelut, kuten baaritiski, anniskelulupa, piano, astiasto, esiintymislava ja mikrofoni. Helppokäyttöisessä haussa voit asettaa kriteeriksi myös tilan kapasiteetin, jolloin kooltaan sopivan hääpaikan valinta on helppoa, oli häävieraita sitten 10, 50, 100, 200 tai vaikka 500.

Käytettävissä oleva budjetti on yksi suurimmista häätilan valintaan vaikuttavista tekijöistä. Onko etsinnässä edullinen häätila Helsingin seudulla esimerkiksi hintaluokasta 400-800€? Vai onko häätilaan tarkoitus panostaa häätilaan rahallisesti enemmän, esim. 1000-3000€? Voit järjestää kriteerisi täyttävät häätilat helposti halvimmasta kalleimpaan tai kalleimmasta halvimpaan. Helsingin suosituimmat hääpaikat ovat kysyntänsä vuoksi muita kalliimpia – ja usein myös varattuja pitkälle tulevaisuuteen. Muista siis olla ajoissa liikkeellä, jos pääkaupunkiseudun TOP 10 häätilat ovat tähtäimessä!

Häiden järjestäminen voi olla usein stressaavaa, mutta Venuu tekee häätilan valitsemisesta helppoa! Eri tiloista löytyvän kattavan informaation (mm. kuvat, arvostelut, hintatiedot) ansiosta aikaa ei tarvitse käyttää lukuisien sivujen välillä hyppimiseen. Kurkkaa siis valikoimaan ja löydä huippulaadukkaat häätilat Helsingissä alueilta kuten Kruununhaka, Kluuvi, Kamppi, Kallio, Ruoholahti, Töölö, Vallila, Hermanni, Haaga, Jätkäsaari, Malmi, Alppila, Kalasatama, Hakaniemi, Vanhakaupunki, Käpylä, Herttoniemi ja Vuosaari.

Täydellisen hääpaikan varaamisen jälkeen löydät Venuun kautta helposti myös Helsingin seudun parhaat pitopalvelut, monipuoliset ja lahjakkaat hääbändit, hää-DJ:t ja muut esiintyjät, hääsuunnittelijat sekä kaikki häätarvikkeet somisteista pomppulinnoihin. Häiden järjestäminen on helppo aloittaa Venuusta!

Meihin luottavat