Tilat retriitteihin

Löydä kaikki vuokrattavat tilat, mökit, huvilat ja villat retriitteihin helposti Venuu.fi:stä!

  • 5800+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat tilat retriitteihin

Hiisi Resort

NUMMELA. Kuvankaunis kohde Nummelassa sopii erinomaisesti mindfulness-retriitteihin! Upeat tilat, joissa pystyy keskittymään olennaiseen. Erikoisuutena ulkoporeallas!

AihkiNjarga

PORKKALA. Tasokas merenrantakokonaisuus, jossa järjestät hiljaisuuden retriitin. Kuuntele meren aaltoja ja keskity hetkeen! Vuokraajalla on käytössä saunarakennus sekä kaksi nukkumisrakennusta.

VillaGo

KIRKKONUMMI. Upea luksus villa luo ylellisen ympäristön retriitille! Sijainti keskellä luontoa takaa arjesta irtautumisen, hetkeen pysähtymisen ja henkisen kasvun. Huvilaan mahtuu 12 keskittynyttä osallistujaa.

Tapion Huvilat / Villa Ilona

TAPIOLA. Näyttävän moderni villa kutsuu rentoutumaan! Vietä täällä erilainen kokouspäivä ja yhdistä palavereihin ulkoilua luonnossa ja rentoutumishetkiä ulkoporeammeessa.

Hotelli Nuuksio / Kokoushuvila Mäkitupa

ESPOO. Tunnelmallinen hirsihuvila metsän siimeksessä sopii hyvin 30 hengen porukalle intensiiviselle kokoukselle, retriittiin tai vapaamuotoiselle yhdessäololle.

Villa Skitunäs

PYHTÄÄ. Ihanissa järvimaisemissa sijaitseva mökki Villa Skitunäs sopii erinomaisesti retriitin pitopaikaksi. Luonnon ympäröimänä keskityt hetkeen! Pihapiirissä myös grillikota ja nuotiopaikka henkeville keskusteluille.

Hawkhill / Villa Juhani

TERVALAMPI. Hirsimökki keskellä Nuuksiota kutsuu hellään huomaansa. Yhdistä kokouspäivään tai -viikonloppuun rentoutumishetkiä ja vaeltelua luonnossa. Uudessa ympäristössä ajattelu nousee uudelle tasolle!

Villa Stenberg | Huvila

LOHJA. Ihastuttavassa järvenrantahuvilassa on kaikki mitä kaipaat: tyylikäs sisustus, rutkasti tekemistä pihalla ja oma rauha luonnon keskellä.

Vietä rentouttava retriitti! Venuu.fi:stä löytyy vuokrattavia mökkejä, villoja, huviloita ja muita tiloja, jotka soveltuvat retriitteihin. Meditaatio- ja mindfulness-retriitit järjestyvät vaivattomasti näissä ihanissa tiloissa. Hiljenny, rentoudu luonnon helmassa ja unohda arki! Näissä mökeissä ja huviloissa pääset myös nauttimaan hyvistä löylyistä ja pulahtamaan välillä uimaan järveen tai mereen. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa tila retriittiin Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat