Rantasaunat Pirkanmaa

Löydä kaikki Pirkanmaan saunatilat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5800+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Pirkanmaan parhaat rantasaunat

Hahkialan Uiskola / Kelluva sauna ja Rantasauna

Hahkialan Uiskolasta löytyy kolme ainutlaatuista saunaa – hirsirakenteinen Rantasauna, Kelluva sauna ja tunnelmallinen Takkasauna. Virkistäydy näppärästi pulahtamalla järveen tai nauti kylpyhetkestä viinitynnyrissä!

Katajistonranta / Iso Rantasauna (Lasiranta)

Suuri rantasauna, josta löytyy muun muassa kaksi erillistä saunaa, grilli, palju, oleskelutila ja iso katettu terassi! Välinevuokraamosta saa kätevästi vuokrattua SUP-lautoja ja muita vesiliikuntavälineitä. Päivän kruunaa upeat auringonlaskunäkymät.

Ahveniston Toimintapuisto / Rantasauna

Luonnonsuojelualueella sijaitseva rantasauna kutsuu nauttimaan lempeistä löylyistä ja kirkkaasta vedestä! Sauna on auki ympäri vuoden ja pirskahtelevan kylmät pulahdukset avantoon onnistuvat helposti.

Vanajanlinna / Rantasauna

Vanajanlinnan muurin ulkopuolelta löytyvä rantasauna tuo yksityisyyttä yksityis- ja yritystapahtumiin. Täällä pääsette nauttimaan tyylikkäästä seurustelutilasta, tarjoilukeittiöstä, kahdesta saunasta, terassista sekä laiturista – omassa rauhassa.

Evon Syväjärvi

Rennompi kokouspäivä luonnon rauhassa – oman järven rannalla! Monipuoliset tilat takaavat, että päivän polttavat aiheet saadaan käytyä tuloksellisesti, mutta leppoisasti läpi. Tilalle voi tuoda omat tarjoilut.

Lehmonkärki / Saunamaailma

Kylpylämäisessä rantasaunassa onnistuu joustavasti niin pienten kuin isompienkin ryhmien saunaillat! Rannalla sijaitsevan, 100-vuotiaan savusaunan lempeät löylyt ja kuumavesiporealtaat takaavat täydellisen hemmottelukokemuksen.

Teiskon Salonsaari | Rantasauna ja tynnyrisauna

Mahtava pakopaikka kaupungin sykkeestä. Kirkkojärven rannalta löytyvät upea rantasauna sekä ainutlaatuinen tynnyrisauna takaavat ainutlaatuisen saunakokemuksen!

Siivikkalan sauna

Vuonna 1962 valmistunut, arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema rantasauna tarjoaa erinomaiset puitteet rentoon illanviettoon. Tilassa on mahdollista käydä sähkö- tai savusaunassa sekä eksoottisessa kylvyssä, ulkona olevassa kylpytynnyrissä!

Rantasaunat Pirkanmaa – vietä mukava ja rento saunailta rannan äärellä! Venuu.fi:stä löydät kaikki Pirkanmaalla sijaitsevat tilaussaunat ja vuokrasaunat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Myös kokoustamiseen sopivia saunatiloja, saunoja paljulla sekä vuokrattavia saunoja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja vuokraa sopiva sauna Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat