Hääpaikat

Löydä kaikki vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat hääpaikat

Suomenlinna / Pirunkirkon juhlasali

HELSINKI. Historian havinaa ja ylväs juhlatila suositun ja uniikin Suomenlinnan merimaisemissa. Ainutlaatuinen miljöö ainutkertaiseen päivääsi.

Rikalanmäki

SALO Kauniissa kulttuurimaisemassa sijaitseva juhlanavetan ylinen on valoketjuja ja luonnonkukkia vaille valmis, hurmaava hääpaikka luonnon keskellä, hyvien yhteyksien varrella.

Ravintola Sipuli / Talvipuutarha

HELSINKI Talvipuutarha ihastuttaa näkymillään suoraan Uspenskin Katedraaliin. Tilaan on oma sisäänkäynti sekä erittäin kaunis vehreä terassi vesiputouksella!

Café Bar Skogster / Katutaso

HÄMEENLINNA Historiallisessa rakennuksessa sijaitseva ravintolakaunotar huokuu klassista tyylikkyyttä. Ravintola hoitaa erinomaiset hääjuhlatarjoilut, sinä voit keskittyä nauttimaan suuresta päivästäsi.

Villa Degerby

DEGERBY Ihastuttava juhlahuvila on vain teidän käytössänne ja kuin sisustuslehtien sivuilta kotoisin. Kauniit huoneet, yöpymistilaa ja erityisen näyttävä piha kesäkeittiöineen toimivat häissä, jotka jatkuvat aamuun saakka.

Puotilan Kartano

HELSINKI Kartanoromantiikkaa hääpäivääsi! Helsingin kupeessa, omassa rauhassaan. Kuvankauniissa kartanossa on upeat, vaaleat salit, jotka on kuin luotu ikimuistoisille häille. Kauniissa pihapiirissä otat upeat hääkuvat.

Fiskarsin Ruukki / Puimala

FISKARS Kauniissa käsityöläismiljöössä puiden keskellä sijaitseva entisöity Puimala on upea raakatila, joka odottaa visiotasi. Rouheat lautalattiat, komeat parrut, esteetön terassi ja uniikki miljöö tekevät tilasta ikimuistoisen kohdehäille.

Botta Events - Juhlasali

HELSINKI Komea juhlasali Etu-Töölössä on klassinen hääpaikka. Avara tila, erillinen esiintymislava ja korkeat koristeelliset ikkunat luovat tilaan uniikin tunnelman. Paikalle saa myös oman baaritiskin!

Viettäkää hääjuhlanne upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät parhaat hääjuhlapaikat: hääpaikaksi sopii niin juhlasalit, kartanot, huvilat kuin muutkin upeat vuokrattavat häätilat. Venuusta löytyy myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Hääpaikkoja löytyy kaupungista ja maalaisromanttisesti sen ulkopuolelta. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila häillenne Venuu.fi:stä!

We use Venuu