Yritystapahtumat Helsinki

Löydä tila Helsingistä yritystapahtumaan helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat tilat yritystapahtumiin Helsingissä

Epicenter Helsinki | Lounge

Modernit tilat ja huippukokin valmistama ruoka? Tätä on Epicenetrin Lounge. Isommille ryhmille järjestettävät yritystapahtumat onnistuvat täällä näppärästi, sillä saat Epicenterin kautta ammattitaitoista apua.

Urban3 / Tapahtumatila

Urban3 on loistava paikka yritystapahtumille Helsingin keskustan tuntumassa. Valoista tila modernilla sisustuksella on kaikki mitä yritystapahtuma vaatii! Tila koostuu loungesta, tapahtuma-stagesta sekä workshop-alueesta, mikä mahdollistaa monipuoliset yritystapahtumat ja tilaisuudet.

Lääkäritalo / Arvonsali

Tässä ainutlaatuisessa salissa järjesteät seminaarit ja muut yritystapahtumat. Modernit pinnat ja korkea huonekorkeus tekevät tästä tilasta oikein erityisen. Hyödynnä myös tilan catering -palveluita!

Yellow Corner Studios

Nauti luonnonvalosta ja tyylikkäästä sisustuksesta Helsingin Suvilahdessa! Täällä järjestät yritystapahtumat rennommissa merkeissä ja ruoat saat tilattua kätevästi lähistön eri ravintoloista. Hyödynnä myös kuvaus-seinää ja tallenna tapahtuman kohokohtia kuviksi!

Koulutustila Jätkäsaari

Jos etsit sopivaa tilaa koulutuspäivää varten, suuntaa Jätkäsaareen. Täällä pöydät ja tuolit on suunniteltu niin, että niitä on helppo järjestellä yritystilaisuudellesi sopivalla tavalla. Käytössä on myös keittiö, ja lähialueelta löytyy monipuoliset lounasmahdollisuudet.

Aalto EE / Hiltunen

Tämä keksisuuriin yritystapahtumiin täydellinen tila on suunniteltu inspiroimaan! Huolella valitut taideteokset, tiiliseinä sekä moderni kalustus luo tyylikästä tunnelmaa.

Ravintola Hiezu

Miltä kuulostaa merelliset puitteet yritystapahtumalle Helsingissä? Hyvältä! Hiezusta löytyy tyylikäs tila erialisia tilaisuuksia varten hyvällä ravintolaruoalla varustettuna. Vuokrattavissa on myös kabinetti kokoustamista varten.

Pörssitalo / Pörssisali

Pörssitalo on yksi Helsingin tyylikkäimmistä tapahtumapaikoista, eikä se ole mikään ihme. Upea arkkitehtuuri, monipuoliset tilavaihtehdot sekä keskeinen sijainti tarjoavat loistavat puitteet yritystapahtumille! Pörssisaliin mahtuu jopa 320 henkilöä.

Järjestä onnistunut yritystapahtuma Helsingissä! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat juhlatilat, tapahtumatilat, huvilat, saunat, kokoustilat ja muut yritystapahtumiin soveltuvat tilat. Myös paljon tiloja, jotka sallivat omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva tila asiallisiin tai vapaamuotoisiin yritystapahtumiin Helsingissä Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat