Pienet häät

Löydä kaikki pienet hääpaikat helposti Venuu.fi:stä

  • 5800+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat pienet hääpaikat

Hotel Lilla Roberts / Krog Roba Pohjoissiipi

HELSINKI. Juhli häitä tyllikkäästi mutta ketterästi yhteisen, upean aterian muodossa. Upean ravintola Krog Roban Pohjoissiiven jättimäisien ikkunoiden edessä vietät hääjuhlaa yhteisen pöydän ääressä. Tilan voi rajata vain omaan käyttöön paksuilla verhoilla, tarjoilut saat käden käänteessä ravintolalta.

Suomenlinna / Ruutikellari / Juhlatila

HELSINKI. Upeissa merilinnoituksen maisemissa voit sulkeutua viettämään hääjuhlaa uniikeissa puitteissa. Korkeat holvikatot ja joustava kalustus takaavat toimivan yhteisen juhlan. Ruutikellari on juuri sopiva pienille häille: tila huokuu historiaa ja eksklusiivista tunnelmaa!

Villa Vuosanta / Venevaja

HELSINKI. Villa Vuosannan idyllinen venevaja sijaitsee meren äärellä omassa poukamassaan. Juhlasalin, eli remontoidun venevajan lisäksi käytössä on peräti upea meren päälle ulottuva terassi, jonne bileet voivat jatkua illan edetessä. Täällä järjestät pienet häät ihanan romanttisella tyylillä!

Tila Lounge

TAMPERE. Pienten ja trenditietoisten hääseurueiden nappivalinta hääpaikaksi tarjoilee trendisisustusta, pitkän pöydän, cocktailiennauttimisloungen ja oman uima-altaan ikimuistoisen juhlan viettopaikaksi. Kutsu lähimmät ihmiset viettämään ikimuitoista hääjuhlaa!

OOBU - Lyhty

TURKU. Kuvankaunis ja tunnelmallinen kabinetti 40 istuvalle vieraalle on osa ihanaa saaristolaisravintolaa upealla paikalla Aurajoen rannalla. Maistuva häädinneri onnistuu täällä käden käänteessä. Järjestäkää siis tunnelmalliset pienet häät tällä uniikilla ullakolla!

Bodomin Kartano / Ester-Sali

ESPOO. Tämän tyylikkään kartanon juhlasali on täydellinen pienille häille! Aivan järvenrannalla sijaitseva häätila yhdistelee luksustunnelman luonnon kanssa. Ihana kartanon piha on näyttävä aloitus häille. Itse juhlasali on valoisa ja avara, raikkaasti sisustettu tila. Tilaan mahtuu ruokailemaan reilu 40 vierasta.

Nuorisoseurantalo Kumpula

KAIVANTO. Historiallista maalaisromantiikkaa uhkuvassa nuorisoseurantalossa vietät unohtumattomat pienet häät. Jykevät hirsiseinät, joustava kalustus ja hurmaava esiintymislava taipuvat moneksi. Ympäröivästä Saarikylien maisemista löytyy toinen toistaan kauniimpia paikkoja myös hääkuvien ottamiseen.

Strömfors Bed & Bistro

LOVIISA. Kuvankauniissa ruukkikylässä vietät pienet häät ja majoitat häävieraat samassa paikassa. Uniikissa B&B:ssä on kaikki mahtavien häiden ainekset kauniista pihasta saunaan saakka. Miten olisi vaikkapa kokonainen hääviikonloppu kaikkein rakkaimpienne kanssa?

Toiveissa löytää upea ja uniikki häätila, jossa onnistuu pienet häät? Täydellisen hääpaikan löytäminen voi välillä aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta Venuu tekee siitä stressitöntä ja helppoa – ilman lisäkustannuksia! Alla muutama vinkki omiin häihin sopivan tilan löytämiseen ja valitsemiseen. Kurkkaa vielä kuinka Venuu toimii!

Hääpaikan etsinnässä ainakin suuntaa-antava budjetti kannattaa päättää hyvissä ajoin. Onko etsinnässä edullinen häätila, vai onko tarkoitus löytää täydellinen hääpaikka hinnasta riippumatta? Venuusta löydät satoja vaihtoehtoja eri hintaluokista ympäri Suomen. Laadukkaita pienempiä häätiloja saa usein vuokrattua jo 250€-700€ hintaan – isommat ja suositummat hääpaikat ovat tietenkin usein huomattavasti kalliimpia (1000-2000€ tilavuokra). Hintaan vaikuttaa huomattavasti se, onko kyseessä pelkkä tila, vai tulevatko myös tarjoilut tilan kautta. Yleisesti kokonaisbudjetti liikkuu haarukassa 50-150€ per henkilö. Budjetin ohella kannattaa heti alkuun pohtia myös vieraiden lukumäärää. Jos tiedossa on intiimit ja pienet häät, esimerkiksi 10, 20 tai 30 hengen tila todennäköisesti riittää.

Häävieraiden lukumäärän ja budjetin lisäksi kolmas kriittinen tekijä häätilaa valittaessa on sijainti. Venuun kuratoitu valikoima ulottuu aina Helsingistä Inariin, joten löydät sivustolta parhaat häätilat alueilta kuten Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Lappi, Etelä-Karjala ja Pohjanmaa. Jos toiveet täyttävää tilaa ei löydy omilta kotikulmilta, kannattaa hakukriteerejä kokeilla laajentaa myös kotipaikkakunnan ulkopuolelle.

Sopivaa häätilaa etsittäessä on hyvä ottaa huomioon häiden teema ja toivottu tunnelma. Muun muassa ravintolat, juhlatilat, loft-tilat, hotellit ja kabinetit sopivat usein hyvin sekä perinteisiin että moderneihin häihin, kun taas esimerkiksi maatilat ja ladot ovat loistavia erityisesti maalaishenkisiä ja rustiikkisia häitä varten.

Sopivan tilan valintaan vaikuttaa olennaisesti myös vuokrattavan tilan varustelu ja ominaisuudet. Onko tarpeen löytää esimerkiksi esteetön häätila? Olisiko tilassa ideaalitapauksessa esimerkiksi piha, puutarha, äänentoisto, piano, baaritiski, tanssilattia tai esiintymislava? Venuusta löytyvien tilojen lisätiedoista näet helposti nämä ja monet muut lisäkriteerit.

Mitä olisi häät ilman tarjoiluja? Suomen suosituimmasta tapahtuma- ja häätilojen varaussivustosta löydät kasapäin häätiloja, joilla on tarjota oma catering ja anniskeluluvat (A-oikeudet). Monilla näistä toimijoista on vuosien kokemus häätarjoilujen järjestämisestä, joten ne voivat auttaa sinua ideoimaan ja luomaan unelmiesi häämenun. Jos toiveissa taas on löytää hääjuhlaa varten tila, joka sallii omat tarjoilut, ruoat ja juomat, Venuusta löydät myös satoja tällaisia vaihtoehtoja.

Oletko valmis löytämään unelmiesi hääpaikan? Venuun hausta löydät huikeat huvilat, kauniit kartanot, hulppeat linnat, uniikit juhlasalit, rennot kabinetit, avarat lounget, merenrantahuvilat, jugend-huvilat ja muut vuokrattavat juhlatilat, jotka sopivat erinomaisesti syys-, talvi-, kevät- ja kesähäihin.

Lue muiden häiden järjestäjien arvosteluja ja kokemuksia, katsele tilojen kuvia ja lähetä helposti tarjouspyyntöjä sinua kiinnostavien kohteiden tarjoajille. Suuresta osasta tiloista löydät myös selkeät hinnat. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – et maksa mitään lisäkustannuksia varatessasi tilan Venuun kautta.

Suomen parhaiden häätilojen lisäksi löydät Venuun kautta myös hääkuvaajat, hääbändit, hää-DJ:t ja kaikki muutkin palvelut, kuten hääkoristeet, vuokrakalusteet, catering ja vuokralaitteet, joita tarvitsette unelmahäiden järjestämiseen!

Meihin luottavat