Juhlasalit

Löydä kaikki juhlasalit helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat juhlasalit

VillageWorks | Ballroom

HELSINKI. Ballroom on tunnelmallinen juhlasali intiimiin, noin 30 hengen juhlaan. Juhlasalin yhteydessä on muhkea graniittiparveke, josta aukeavat vehreät näkymät vieressä sijaitsevaan Vanhaan Kirkkopuistoon. Täydellinen paikka, kun haluat arvokkuutta juhlatilaasi!

Levin Porvoo

PORVOO. Rustiikkista tunnelmaa löytyy restauroidusta Levin Porvoosta. Juhlasalin historiaan kuuluu taiteilijapiirit ja se näkyy myös tilan estetiikassa. Tiiliseinät, kynttilänvalo ja kaareva katto luovat ikimuistoiset puitteet juhlille!

Hotel Kämp | Peilisali

HELSINKI. Peilisali erottuu palatsimaisella loistollaan! Juhlasalin seiniä koristaa upeat seinämaalaukset ja peilit, jotka heijastavat massiivisista ikkunoista tulvivaa luonnonvaloa. Suuri kristallikruunu, kultainen sisustus ja marmoriset yksityiskohdat tekevät vievät juhlasalin aivan uudelle tasolle!

Kasarmiklubi

OULU. Kasarmiklubin juhlasali on upea juhlapaikka vanhoine ikkunoineen ja peliseinineen. Isossa juhlasalissa tarjoilet illallisen 150 vieraalle, ja koko Kasarmiklubille mahtuu kerralla jopa 300 henkeä! Majoittumaan tai pientä hengähdytaukoa viettämään pääsee Kasarmiklubin tunnelmalliselle ullakolle.

G18 juhlasali

HELSINKI. Nyt tarjoillaan ylellistä tunnelmaa ja henkeäsalpaavan kaunista arkkitehtuuria! Aivan Helsingin keskustassa sijaitseva juhlasali on täynnä näyttäviä yksityiskohtia: lähes 8 metriä korkeat pylväät, ranskalaiset parvekkeet, kattopaneelit ja tilaan johtava porraskäytävä ovat vertaansa vailla. Kerrassaan upea!

Hotel Kakola / Kirkko

TURKU. Tässäpä uniikki ja näyttävä juhlasali – vanha kirkkosali on nimittäin muutettu juhlasaliksi! Upeat kirkon kaari-ikkunat, huonekorkeus ja arkkitehtuuri huokuu arvokkuutta. Kirkkoon mahtuu istumaan 140 henkeä, mutta coctail-tilaisuuteen voi kutsua jopa 180 vierasta!

Ravintola Piha

TAMPERE. Hieman modernimpi juhlasali löytyy Ravintola Pihasta Tampereen pelipaikoilta. Luonnonvalo tulvii sisään ihanista kaari-ikkunoista, kun taas tumman lattia ja vaaleat seinät luovat tyylikästä kontrastia. Ihana juhlasalien helmi!

Vietä juhlasi upeissa puitteissa näyttävässä juhlasalissa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat juhlasalit kaikkiin juhliin aina häistä pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhlista valmistujaisiin. Myös paljon juhlasaleja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen juhlatilatarjontaan ja varaa oikea tila helposti Venuu.fi:ssä!

Meihin luottavat