Häätilat Turku

Löydä kaikki Turun vuokrattavat häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä Turun parhaat hääpaikat

Häätilat Turku? Täältä löytyy!

Mistä löytää parhaat häätilat Turun seudulla? Etsitkö uniikkia juhlatilaa maagisiin häihin Turun keskustasta tai keskustan ulkopuolelta? Olet oikeassa paikassa!

Venuu on Suomen suosituin tapahtuma- ja häätilojen varaussivusto, jonka valikoimasta löydät helposti kaikki Turun parhaat häätilat. Luksus hotellit, avarat juhlatilat, trendikkäät lounget, upeat huvilat, tilavat kartanot, maalaisromanttiset ladot – löydä uniikit, kauniit, perinteiset ja laadukkaat hääpaikat Turun alueilta kuten Kupittaa, Länsikeskus, Vähäheikkilä, Runosmäki, Raunistula, Lauste, Oriketo, Skanssi, Pansio, Uittamo, Hirvensalo, Pääskyvuori ja Ruissalo.

Häätilaa valitessa kannattaa pitää mielessä ainakin kolme asiaa:
  1. Budjetti
  2. Sijainti
  3. Tilan varustelu
Millaiseen hintahaarukkaan vuokrattavan tilan tulisi sopia? 300-600€? 750-1500€? 2000-5000€?
Venuusta löydät niin edulliset häätilat kuin hulppeat hääpaikatkin helposti muutamalla klikkauksella.

Budjettiin kannattaa laskea pelkän tilavuokran päälle tulevat kustannukset, kuten esimerkiksi tarjoilut. Pitopalvelun (catering) tarjoava ja anniskeluluvallinen (A-oikeudet) hääpaikka on usein toimiva vaihtoehto: häämenu järjestyy talon puolesta helposti niin pieniin (esim. 10-20 häävierasta), keskikokoisiin (esim. 50 häävierasta) kuin isoihinkin häihin (esim. 100-200 häävierasta). Jos häitä varten on kuitenkin jo kasassa itse suunnitellut tarjoilut, Venuun valikoimasta löytyy myös paljon häätiloja, joissa on omat ruoat ja omat juomat sallitu.

Sijainti, sijainti, sijainti. Häätilan lokaatiota valitessa kannattaa ottaa huomioon omien mieltymysten lisäksi myös siirtymiset ja liikkuminen. Onko vihkitilaisuus tarkoitus järjestää esimerkiksi kirkossa, josta juhlaväki siirtyy erilliseen juhlatilaan? Jos kyllä, kannattaa suosia vihkipaikan lähellä olevia häätiloja, jolloin siirtyminen juhlapaikalle on vaivatonta. Jos tarkoitus kuitenkin on käyttää esimerkiksi omia autoja, parkkipaikallinen häätila on ässä vaihtoehto!

Kun budjetin ja sijainnin suhteen on päästy jonkinlaiseen päätökseen, kannattaa niitä peilata häätilan varusteluun. Jos tiedossa on esimerkiksi menevämmät häät, tanssilattia, hyvä äänentoisto, piano, baaritiski ja esiintymislava voivat olla erinomaisia lisiä, jotka nostavat juhlat uudelle tasolle. Toisaalta taas vaikkapa upea huvila tai kartano omalla pihalla ja puutarhalla voi olla napakymppi, jos suunnitteilla on rauhallisempi hääjuhla. Jos esteettömyys on ehdoton kriteeri, myös esteetön häätila Turussa on nykyään helppo löytää.

Venuun haussa pääset selaamaan laajaa tilavalikoimaa ja löydä parhaat häätilat Turun keskustasta sekä esimerkiksi 10-20km säteellä Turusta. Sivustolta löydät myös hääsuunnittelijat, hääkuvaajat, hääbändit, hää-DJ:t sekä monet muut palvelut, joiden avulla suuren päivän järjestäminen on helpompaa. Venuun käyttö on täysin ilmaista, etkä maksa mitään lisäkustannuksia varatessasi tilan palvelun kautta. Lue siis muiden arvosteluita ja kokemuksia, katsele tilojen kuvia, lähetä ilmaiseksi tarjouspyyntöjä sinua kiinnostaviin kohteisiin ja varaa unelmiesi hääpaikka kesä-, syys-, talvi- tai keväthäihin!

Meihin luottavat