Kabinetti Tampere

Löydä kaikki Tampereen vuokrattavat ravintolan kabinetit helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Tampereen parhaat kabinetit

Hook Tampere / Sport

Sportin- ja siipiennälkäisiä Tamperelaisia hellitään Hook Tampereen privaatissa Sport-kabinetissa. Tänne mahtuu jopa 80 vierasta katsomaan matsia, juhlimaan tai kokoustamaan rentoon sporttibaarityyliin.

Tampereen Bakery Cafe / Alakerta

Ydinkeskustassa sijaitsevan kahvilan alakerta on kotoisan moderni paikka juhlaan tai miksei kokoukseenkin. Yläkerran kahvila loihtii kabinettiin tarjolle herkulliset tarjoilut helposti ja laadukkaasti.

Bodega Salud / Kabinetti 1

Andalusialaisravintolan kabinetissa arki unohtuu lämpimän, välimerellisen tunnelman pyörteissä. Täältä löytyy kaikki tarpeellinen, ravintola pitää huolen tarjoiluista.

Tila Lounge

Tila Lounge on pieteetillä remontoitu ja design-kalusteilla sisustettu monitoimitila juhliin, tapahtumiin ja edustustilaisuuksiin!

Stefan's Steakhouse, Tampere / Kabinetti

Tervetuloa, hyvän ruoan ystävät! Stefan's Steakhousen antimista pääsee nauttimaan myös privaatissa kabinetissa osana juhlia tai kokouspäivää. Kabinettiin mahtuu mukavasti jopa 30 vierasta.

Lapland Hotels Tampere / Kero

Lapland Hotels Tampere tarjoaa monipuoliset tapahtumatilat niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin – keskellä Tampereen sykettä. Hotellin ainutlaatuinen tunnelma tuo Lapin elämyksellisyyden keskelle kaupunkia!

Ruby & Fellas / Kirjasto-kabinetti

Lorauta lasiin viskiä, istu pehmeälle sohvalle ja nauti yhteisestä ajasta. Kansan olohuoneenakin tunnetun Ruby & Fellasin Kirjasto-kabinetin saa omaan käyttöönsä verhoilla rajaamalla.

Järjestä ikimuistoinen tapahtuma kabinetissa Tampereella! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat kabinetit kaikkiin elämäsi tapahtumiin: kokouskabinetit kokouksiin ja seminaareihin sekä ravintolan kabinetit juhliin, synttäreille tai polttareihin. Paljon tiloja, joissa on sauna ja voit tuoda omat tarjoilut ja omat juomat. Tutustu Tampereen kabinetteihin ja varaa sopiva tila helposti Venuu.fi:ssä!

We use Venuu