Parhaat baarit Espoo

Löydä kaikki Espoon baarit helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Espoon parhaat baarit yksityiskäyttöön

Vaappuva Ankka / Suurpelto

Rento ja viihtyisä Vaappuva Ankka toimii loistavana kohteena niin synttärijuhlien ja polttareiden kuin pikkujoulujen ja tiimi-iltojen viettoon. Viskeihin ja pienpanimo-oluihin erikoistuneessa baarissa löytyy monenlaista aktiviteettia juomalistaan tutustumisen lisäksikin: lautapelejä, biljardia, dartsia, pokeria ja kirsikkana kakun päällä, 18-reikäinen minigolf kattoterassilla!

Vermo Areena / Pub Raviata

Sen lisäksi, että Vermo Areena tarjoaa puitteet Suomen pääraviradalle, on se myös oiva paikka yksityistapahtumiin. Hyppää siis aikamatkalle menneeseen PUB Raviatan kyydissä! Retrohenkiseen baariin sopii loistavasti monenlaiset juhlat virkistyspäivistä synttäreihin jopa 70 hengelle. Erillistä tilavuokraa ei peritä myyntitakuun täyttyessä!

O'Learys Iso Omena / Kabinetti

O'Learysin kabinetti tarjoaa baarin puitteet omassa rauhassa! Amerikkalaishenkisestä ruoasta ja suosituista kisakatsomoistaan tunnettu baari on nappivalinta vaikkapa oman porukan kisakatsomoon tai illanviettoon! Pitkän pöydän ääressä mahtuu ruokailemaan jopa 20 henkeä. Tarjoilut järjestyvät aina pikkunaposteltavista istuvaan illalliseen.

Pub Olarin Ossi / Alakerta

Asiakkaidensa toiseksi olohuoneeksi muodostunut baari henkii sopivan kodikasta tunnelmaa, ilman että tiskit jää itselle pestäväksi! Baarin omassa rauhassa oleva alakerta on kuin luotu ikimuistoisiin juhliin. Tila sisältää laadukkaan äänentoiston ja lavan, joten tänne voi tuoda vaikka oman bändin esiintymään! Varaa myös alakerran baaritiskille oma baarimikko, jolloin jonottamisesta ei tarvitse murehtia.

Venuu.fi:stä löydät Espoon parhaat baarit isoihin yrityistilaisuuksiin ja vastaavasti myös tunnemalliset, pienemmät baarit hieman privaatimpiin tilaisuuksiin. Venuun satojen baarien joukosta löydät niin Espoon legendaarisimmat bilepaikat kuin vähän tunnetut pikkubaaritkin, aina pienpanimoista oluthuoneisiin ja yökerhoista perusbaareihin. Monipuolisen haun avulla löydät helposti sopivat tilat jatkoille niin polttareihin, syntymäpäiväjuhliin, yritysjuhliin, pikkujouluihin ja muihin juhliin!

We use Venuu