Syntymäpäiväjuhlat

Löydä kaikki vuokrattavat juhlatilat syntymäpäiviin helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä Suomen parhaat juhlatilat syntymäpäiviin

Syntymäpäiväjuhlat suunnitteilla? Kaikki tarvittava löytyy Venuusta

Synttärit tulossa ja syntymäpäivien viettoon sopiva tila hakusessa? Vai oletko etsimässä juhlatilaa ystävän tai läheisen yllätysjuhlia varten? Oli miten oli, Venuusta löydät tuhansia syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen sopivia tiloja kätevästi yhdeltä sivustolta!

Minkälaiset ovat päivänsankarinnäköiset juhlat? Rauhallinen ja intiimi illallinen ravintolassa, löylyilta saunatilassa, isot bileet yökerhossa, upean kesäiset synttärit huvilassa tai villassa, toiminnalliset synttäribileet elämyspuistossa, synttäriristeily, cocktailkoulu baarissa, leikkimielinen turnaus jälkipeleineen padel-keskuksessa – vaihtoehtojen määrä on loputon!

Mutta miten valita sopiva juhlatila synttäreille? Alla on viiden kohdan muistilista, jonka avulla täydellinen tila löytyy varmasti.

1. Lähde liikkeelle (alustavasta) budjetista
Juhlatilan valintaa määrittää suurilta osin tilavuokraan ja tarjoiluihin käytettävissä oleva budjetti. Pienempien synttäreiden järjestämiseen riittää usein esim. 250-500€. Isompia pippaloita suunnittelevan kannattaa luonnollisesti varautua suurempiin budjetteihin. Juhlatilan hinnasta ei kuitenkaan kannata huolehtia etukäteen liikaa, sillä Venuusta löytyy upeita ja persoonallisia synttäripaikkoja (esim. biletilat, lounget, galleriat, kabinetit, baarit, kellarit, teatterit, mökit) monista eri hintakategorioista.

2. Matchaa tilan kapasiteetti osallistujien lukumäärään
Juhlapaikan kapasiteetti kannattaa mitoittaa juhlavieraiden lukumäärän mukaan. Jos tiedossa on 10-30 vieraan syntymäpäiväjuhlat, esim. 100 hengen juhlasali on usein puitteiltaan jo turhankin väljä. Samoin 50 juhlavieraan kemuja ei kannata yrittää järjestää 30 hengelle mitoitetussa saunatilassa, jotta juhlia ei jouduta viettämään kuin sillit purkissa.

3. Pohdi, mikä olisi juhlatilan optimi sijainti
Sijainti on oleellinen osa onnistunutta tilavalintaa. Synttäreiltä menoa ja meininkiä kaipaavien kannattaa usein kääntää katse isojen kaupunkien (esim. Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku) keskusta-alueiden suuntaan. Mikäli toiveissa kuitenkin on synttärit rauhallisemmassa miljöössä, erinomaisia vaihtoehtoja löytyy yleensä myös hieman keskustan ulkopuolelta, esim. enemmän luonnon helmasta. Molemmissa tapauksissa kannattaa kuitenkin huomioida liikkumiset: keskusta-alueilla julkiset liikenneyhteydet pelaavat usein hyvin, mutta omilla autoilla liikuttaessa kannattaa muistaa varmistaa vuokrattavan juhlatilan pysäköintimahdollisuus.

4. Mieti, mitä varusteluita ja ominaisuuksia kaipaat tilalta
Juhlatilan lisävarustelut voivat usein nostaa synttärit aivan uudelle tasolle. Karaokea kavereiden kanssa? Tanssilattialla joraamista porukalla? Valikoimasta löydät näillä ja monilla muilla ominaisuuksilla (esim. äänentoisto, esiintymislava, videotykki, sauna, uima-allas, palju, yöpymismahdollisuus) varusteltuja synttäritiloja. Voit kurkata tilojen varustelut ja ominaisuudet helposti tilan lisätietojen kautta. Myös esteetön juhlatila löytyy sivuilta helposti.

Vielä erityisempiä varusteluja kaipaavien kannattaa kurkata myös Venuusta löytyvät vuokrattavat tapahtumatarvikkeet. Miltä kuulostaisi esimerkiksi popcornkone, hattarakone, pomppulinna, kuvausseinä tai upea ilmapallokaari?

5. Mieti tarjoiluvaihtoehdot
Hyvät tarjoilut syntymäpäiväkakkuineen päivineen ovat tärkeä osa onnistuneita synttäreitä. Kannattaakin miettiä, kumpi olisi paras ratkaisu: omat ruoat ja omat juomat vai pitopalvelu tilan kautta? Omat tarjoilut tuovat joustavuutta ja monesti hieman tilaa budjettiin – vuokrattavan tilan cateringin hyödyntäminen taas tekee tarjoilujen järjestämisestä usein vaivattomampaa. Voit myös varata cateringin erikseen: miltä kuulostaisi sushibar+wine catering, Yes Yes Yesin, Farougen tai Fat Ramenin catering tai vaikkapa oma food truck tai cocktail-catering baarimikkoineen?

Venuussa voit helposti rajata hakua mm. tilan kapasiteetin, sijainnin ja varustelujen perusteella. Löydät palvelusta myös hintatiedot ja varauskalenterit, muiden juhlien järjestäjien kirjoittamia arvosteluita ja kokemuksia sekä laadukkaat kuvat tiloista, jotta oikean juhlapaikan valitseminen olisi mahdollisimman vaivatonta.

Siinä kaikki tärkeimmät pointit synttäreille sopivan juhlatilan valintaa varten! Oli tiedossa sitten aikuisten tai lasten synttärit, 18v synttärit, kaksikymppiset, kolmekymppiset, nelikymppiset, viisikymppiset tai muut synttäribileet, Venuusta löydät varmasti sopivan tilan juhlia varten.

Ei siis muuta kuin vieraslista kasaan, juhlatila varaukseen ja bileet käyntiin!

Vi använder Venuu