Kokoushuvilat ja -villat

Löydä kaikki kokoushuvilat ja -villat helposti Venuu.fi:stä!

  • 5900+ lokaler
  • Snabbt och enkelt
  • Gratis bokning

Venuu är en bokningstjänst för att hitta lokaler att hyra för fester, bröllop och konferenser.

Löydä parhaat kokoushuvilat ja -villat

Villa Ivan Falin / Kokouspalvelut

HELSINKI. Historiallinen huvila Itä-Helsingissä sijaitsee aivan meren äärellä. Toimiviin kokouspalveluihin erikoistuneessa huvilassa kokouspäivä sujuu takuulla kitkatta! Kokoushuvila koostuu useammasta huoneesta, joten se taipuu niin ison kuin pienen porukan tarpeisiin. Timanttiset kokoustarjoilut järjestyvät myös talon puolesta.

Villa Härmälänranta

TAMPERE. Upein maisemin varusteltu kokous- ja tapahtumavilla sopii loistavasti isommankin porukan tarpeisiin! Jopa 80 henkeä istuttava kokoushuvila muuntuu näppärästi myös iltatilaisuuteen, jolloin päivä voi jatkua kätevästi saman katon alla. Villalta löytyy lisäksi viihtyisä piha, poreamme sekä kaksi saunaa järvimaisemin!

Villa Wolax / Villan päätalo

TURKU. Villa Wolaxin kartanomiljöö tarjoaa merihenkiset puitteet kokouksiin! Kuusiston saaressa sijaitseva kokoushuvila on ihanasti luonnon keskellä, mutta kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä Turun keskustasta. Huvilakokonaisuus sisältää päärakennuksen sekä kaksi saunarakennusta, joista kukin tarjoilee eri kokoisia tiloja kokoustamiseen.

Bodomin Kartano

ESPOO. Luonnonkauniilla paikalla, Bodomjärven rannalla sijaitseva kartano on elämyksellinen paikka kokoukselle! Useasta salista koostuvasta huvilasta voi valikoida omalle porukalle sopivan kokonaisuuden. Herkulliset kokoustarjoilut järjestyvät kartanon omasta keittiöstä – oli toiveena sitten kevyt välipala tai kolmen ruokalajin illallinen!

Villa Tammikko

TUUSULA. Ihanan kodikas ja idyllinen huvila Villa Tammikko yhdistää täydellisesti rentouttavaa luonnonrauhaa ja moderneja puitteita. Täällä off-site kokous luistaa tyylillä. Pihapiiriin kuuluu päärakennuksen lisäksi myös pihasauna ja ulkoporeallas. Tuo paikalle omat tarjoilut tai anna pitopalvelun hoitaa homma. Halutessaan huvilaan voi jäädä myös yöpymään!

Villa Hepolahti

LAITIKKALA. Edustava ja tilava huvila veden äärellä on klassisen kaunis paikka kokoukselle! Alle tunnin matkan päässä Hämeenlinnasta ja Tampereelta sijaitsevan kokoushuvilan maisemaveranta toimii loistavana kokouspaikkana. Huvilaan kuuluu myös oma rantasauna, joka on kokousvieraiden käytössä. Nappaa huvilan valmis kokouspaketti helppoon kokouspäivään!

Backbyn Kartano / Kokoustilat

ESPOO. Henkeäsalpaavan upean Backbyn Kartanon puitteet ihastuttaa! Kokoushuvilasta löytyy useampi kokoustila, jotka sopivat aina 6 hengen kokoontumisista 50 hengen tilaisuuksiin. Jokaisesta tilasta löytyy kattava kokoustekniikka. Ihanassa kartanomiljöössä viihtyy pidempäänkin: halutessaan paikalle voi jäädä myös syömään, saunomaan sekä majoittumaan!

Talin Kartano / Yläkerta

HELSINKI. Pitäjänmäessä sijaitsevan kaksikerroksisen puukartanon yläkerrassa sijaitsevat salit ja kabinetit hurmaavat taatusti! Upean Talin Kartanon puitteet sopivat loistavasti kokoustamiseen, mutta taipuvat myös mukavaan illanviettoon kokouspäivän päätteeksi, huippuherkullisia tarjoiluja tietenkään unohtamatta. Tämän kokoushuvilan huvilan tarjoilut valmistetaan aina asiakkaan toiveiden pohjalta!

Pidä tehokas kokous valloittavan upeassa kartanossa tai huvilassa! Venuu.fi:stä löydät kaikki kokouskartanot, -villat ja -huvilat niin Helsingistä, Turusta kuin Tampereeltakin, sekä ympäri Suomen. Varaa helposti kokouksiin, neuvotteluihin, palavereihin tai muihin tapaamisiin sopiva huvilat, jossa kelpaa kokoustaa! Venuusta löydät myös paljon isoihin seminaareihin ja konferensseihin sopivia isoja tiloja sekä auditorioita. Monet tilat tarjoavat yrityksille myös valmiita kokouspaketteja! Venuu.fi:stä löydät paljon kokoushuviloita, joissa on langaton wifi, videotykki, äänentoisto, sauna sekä muut modernit kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa sopiva kokoushuvila tai kokouskartano helposti Venuu.fi:stä!

Vi använder Venuu