Kokoustilat Espoo

Löydä kaikki Espoon vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5900+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat kokoustilat Espoossa

Hotelli Korpilampi / Kokoustilat

Monipuolinen ja nykyaikainen kokous- ja tapahtumahotelli tarjoaa modernit puitteet kokouspäivään! Avarat ja valoisat kokoustilat vaihtelevat 10 hengen tilosita aina 350 hengen auditorioon. Kokouspäivän jälkeen kelpaa rentoutua hotellin sauna- ja uima-allasosastolla!

Innovation Home Otaniemi / Tapahtumatila

Inspiroidu innovatiivisessa ympäristössä! Monipuolinen tila taipuu helposti monenlaisiin tarpeisiin – olipa sitten kyseessä tapahtuma tai kokous! Lisäkalusteet, tekniikan, tarjoilut, ohjelman ja virkistystoiminnan saatte kätevästi saman katon alta. Pienemmälle porukalle löytyy myös kompakteja neukkareita.

Sirpa's Villa

Energiaa luonnosta. Inspiraatio pääsee valloilleen, kun miljöö on näin rauhoittava! Tehokas kokouspäivä kutsuu keskelle hurmaavaa luontomaisemaa. Tilaa löytyy 8 hengelle ja majoitusmahdollisuuden ansiosta voitte viihtyä pidemmänkin aikaa! Viettäkää tehokas kokous upean metsän ja kallioiden ympäröimänä.

GLO Hotel Sello / Destination

GLO Hotel Sellossa sijaitsevat raikkaan modernit kokous- ja tapahtumatilat toivottavat sinut ja tiimisi tervetulleeksi Leppävaaran kattojen ylle! Täällä saatte käyttöönne huipputason palvelut aina uusimmasta kokousteknologiasta suussa sulaviin tarjoiluihin asti.

Regus Alberga / Koivu

Leppävaaran Sellon läheisyydessä sijaitseva kokoustila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi haastatteluiden, tapaamisten sekä palaverien järjestämiseen. Business Lounge -palveluiden ja työrauhan ansiosta tiloissa onnistuu myös pikainenkin työskentelyhetki.

Rongo-talo / seminaari-, kokous- & juhlatila

Kompakti ja monipuolinen kokoustila taipuu moneen! Seminaarit, neuvottelut tai työporukan tilaisuus – kaikki onnistuu! Tarjoilut päivän tapahtumaan tarjoaa tilan oma pitopalvelut.

Haltia Lake Lodge / NOOX meeting space

Irtiotto kaupungin hälinästä ja arjen harmaudesta! Vain puolen tunnin päästä Helsingin vilinästä löytyy upea maalaismainen tila Nuuksion järviylängön maisemissa. Moderni ja maanläheinen tila soveltuu 15-20 hengen kokouksiin!

Villa Elfvik / kokoustila Uuttu

Uniikki Jugend huvila hurmaa maalaisromanttisella sisustuksellaan ja monipuolisuudellaan! 15 hengen kokoustilasta löytyy kaikki tarvittava tehokkaan kokouksen pitämiseen. Kokouksen jälkeen on hyvä siirtyä nollaamaan mieli tiimin kanssa pihamiljööstä alkavalle luontopolulle.

Kokoustilat Espoo – mistä löytää Espoon parhaat kokoustilat? Venuusta tietysti!

Suomen suosituimman tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivuston kautta löydät satoja huippulaadukkaita vuokratiloja hiljaisista neuvotteluhuoneista uniikkeihin workshop-tiloihin ja valoisista seminaaritiloista esteettömiin kokoustiloihin. Sivulta löytyvissä kokouspaikoissa voit järjestää huikean yritystilaisuuden esimerkiksi 10, 20, 50, 100 tai jopa yli 500 hengelle.

Suomen laajimmasta valikoimasta löydät erinomaiset kokouspaikat, jotka sopivat aina muutaman tunnin neuvotteluista koko viikonlopun kestävään seminaariin.

Yrityskäyttöön sopivat tilat tarjoavat usein pelkän tilavuokran lisäksi myös muita palveluita. Kokouspaikat pitopalvelulla (catering) ovat yleisiä. Kokoushotellit tekevät tilaisuudesta helpon, sillä niissä yhdistävät yritystilaisuuden pitäminen ja yöpyminen. Kokouspaketti taas yhdistää kaikki kaipaamasi kokous-, yöpymis- ja ruokailupalvelut yhdeksi vaivattomaksi kokonaisuudeksi.

Laadukkaat kokoushuoneet, edustustilat, auditoriot, saunalliset kokoustilat, workshop-tilat ja luokkahuoneet mahdollistavat ammattimaisten kokousten, työpajojen, workshopien, lanseerausten ja asiakastapaamisten järjestämisen. Kokoustilojen monipuoliset varustelut (kuten videotykki, esitysnäyttö, valkotaulu, äänentoisto ja striimausmahdollisuus) ja erilaiset istumamuodot, kuten boardroom, teatteri, banketti ja u-muoto, varmistavat tilaisuuden kuin tilaisuuden onnistumisen.

Korkealaatuisessa ja inspiroivassa kokouspaikassa osallistujat voivat keskittyä itse asiaan, ilman että aikaa täytyy käyttää esimerkiksi kokous- ja esitystekniikan kanssa taistelemiseen.

Löydät myös tyky-, tai kokouspäivän erilaiset aktiviteetit ja elämykset helposti Venuusta!

Venuu tekee oikean kokoustilan valinnasta helppoa. Voit rajata hakua eri kriteereillä, selata kuvia ja arvosteluita kokoustiloista, vertailla hintoja ja lähettää tarjouspyyntöjä ja kyselyitä suoraan kohteiden tarjoajille. Palvelun käyttö on täysin ilmaista – maksat tilaisuuden kustannukset normaaliin tapaan suoraan tilan tarjoajalle varauksen yhteydessä tai vasta tilaisuuden jälkeen.

Löydä ja varaa tarpeisiisi sopiva kokoustila kätevästi Venuusta – ilman piilomaksuja!

Jos Venuu on sinulle uusi, kurkkaa täältä, kuinka Venuu toimii!

Meihin luottavat