Ravintola Olkihattu tarjoaa ruokaa tunteella, parhaista suomalaisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista keskellä kaunista luontoa, maalaismaisemassa, entisessä navetassa, nykyisessä ravintolamiljöössä.
Historiamme ulottuu vuoteen 1953, kun Virolahdelle – Kymenlaaksoon – isovanhemmat rakensivat uuden navetan. Jo 18-vuotta toiminut ravintola laajenee nyt myös catering palveluihin.
Ravintola toimii tilausperiaatteella, sekä pieniin että isompiin tapahtumiin, juhliin ja kokouksiin. Ravintola kattaa tilaisuuksia aina 60 henkeen asti talviaikaan ja kesäjuhliin jopa 150 hengelle. Juhlat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.
Ravintola Olkihatun ruokasali ja kabinetti ovat muunneltavissa tilaisuuksien mukaan. Heinäseipäillä koristeltu baari on tunnelmallinen illanvietto-tila, jossa voidaan järjestää tilaisuuteen sopivaa ohjelmaa. Takkahuoneessa voi rennosti nauttia juomista takkatulen roihutessa. Vanhaan siiloon rakennettuun saunaan mahtuu jopa 12 henkeä. Yläkerrassa oleva vintti on sopiva musiikkitapahtumiin tai isojen ryhmien ruokailuihin.
Kerro meille tilaisuudestasi ja järjestetään yhdessä unohtumaton päivä Olkihatussa.