Additional information:
Tila soveltuu luontevasti aina kymmenestä ihmisestä sadan henkilön tilaisuuksiin. Erikokoiset tilaisuudet järjestyvät kalustemuutoksilla. Peruspöytämuotoina käytämme luokkahuone- ja suorakaidemuotoja. Muut muodot sopimuksen mukaan. Jos paikalla on yli 60 ihmistä, käytämme tuolirivejä tai esimerkiksi pelkkiä pystypöytiä, jolloin tilaisuudessa seistään.
Terassilämpiössä on oma pieni naulakkonsa. Yli 50 hengen tapahtumissa käytetään sisääntulokerroksen vartioitua päänaulakkoa.
Additional information about services and facilities:
Tilaisuuksien kustannukset muokkaantuvat haluttujen tuotteiden ja palveluiden sekä tilaisuuden keston mukaan. Teemme aina erillisen tarjouksen jokaiseen tapahtumaan valikoitujen tuotteiden mukaisesti. Minimi varaus 4 tuntia.
Additional information about activities:
Autamme mielellämme sopivan ohjelman löytämisessä.
Additional information:
Seminaaripaketti 4 tuntia (sisältää aulapalvelun) 800 € + alv
Seminaaripaketti lisätunnit arkena 200 € /tunti + alv
Minimivuokra-aika 4 tuntia.
Tilaisuuksien kustannukset muokkaantuvat haluttujen tuotteiden ja palveluiden sekä tilaisuuden keston mukaan. Teemme aina erillisen tarjouksen jokaiseen tapahtumaan valikoitujen tuotteiden mukaisesti.
"Kun tavoitteena on vauhdittaa kotimaisten elintarvikkeiden vientiä, hyvät ideat, kumppanit ja yhteistyön lisääminen ovat avainasemassa. Food from Finland tarjosi näitä kaikkia Musiikkitalon verkostoitumiseen sopivissa valoisissa tunnelmissa.
Kuten vientihankkeissakin, uudet näkökulmat ja kokeilut ovat tärkeitä, mutta laadusta ei tingitä. Food from Finlandin projektikoordinaattori Roosa Siitonen kertoo, että tapahtumia halutaan järjestää erilaisissa ympäristöissä: “Helsingistä on vaikea löytää rentoja ja toimivia yli 100 hengen tiloja. Musiikkitalossa olimme ensimmäistä kertaa. Tilat sopivat mainiosti tarpeisiimme, esitystekniikka ja tarjoilut toimivat moitteettomasti ja yhteistyö sujui mallikkaasti.”
Erinomainen ruoka ja juoma kuuluvat ehdottomasti alan ammattilaisten pöytään. Tapahtuma alkoi tervetulokahveilla, ja ohjelman jälkeen tarjottiin värikäs kattaus kotimaisia kasviksia, kalaa, lihaa ja juustoja sekä makuprofiileihin sopivia juomia.
"Halusimme tarjota sopivassa suhteessa ohjelmaa, ruokaa ja yhdessäoloa. Tapahtuma onnistui hienosti, sillä hyvän hengen pystyi aistimaan. Ohjelmaosuus järjestettiin rauhallisessa Terassilämpiössä, kun taas tarjoilu ja seurustelu tapahtuivat mukavasti Parvilämpiössä. Olen tyytyväinen myös monipuoliseen ja moderniin ruoka- ja juomatarjoiluun", summasi Head of Food Program Esa Wrang. "
Avara, valoisa ja toimiva tila sekä hyvin ystävällinen ja sujuva palvelu!
Popular searches in: Helsinki
Book unique spaces for corporate and private events including parties, meetings, dinners, lunch and breakfast events as well as summer & christmas parties. Find the best party venues for graduations and birthdays. View images and find best prices. Booking is always 100% free!