Juhlattulossa.fi / Tapahtumatuotanto

Juhlattulossa.fi tarjoaa jo yli 30 vuoden näkemyksellä ja kokemuksella tapahtumatuotantoa ja toteutuksia toimivien tapahtumien mahdollistamiseksi! Jokainen tilaisuus tehdään yksilöllisesti asiakasta kuunnellen – budjetin ja tarpeen mukaan.

Saat juhlattulossa.fi kautta todella monipuolista tapahtumatuotantoa. Oli kyseessä yrityksen tilaisuudet, pienet ja suuret juhlat, messut ja näyttelyt – ammattitaitoinen tiimi loihtii juuri teille sopivan tapahtuman.

Yritykseltä löytyy kaikki tarvittava niin suunnittelusta, tapahtumatekniikasta, somisteista ja esiintyjistä lähtien – lisäksi henkilöstä ja markkinointipalvelu tilaisuutta varten onnistuu. Keskity olennaiseen – tilaisuuden sanomaan ja tarkoitukseen – ja anna juhlattulossa.fi-tiimin hoitaa kaikki muu!

Halloween, Bingo, Kouludisko, Naamiaiset, Häät, Oktoberfest, Wanhojen Tanssit, Vaahtobileet, Oljypaini... tässä vasta listan alkua!

Täältä löydät lisää tietoa tarjonnasta.
Tapahtumatoimisto
TapahtumasuunnitteluValaistussuunnitteluÄänentoistosuunnitteluKonsertitTapahtumatTeemabileetPelitMessutNäyttelytTyhy-päivät
Location:
Tuusula
Service area:
All of Finland
Kysythän tarjousta!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Juhlattulossa.fi