Juhlattulossa.fi / Tapahtumatuotanto

Juhlattulossa.fi tarjoaa jo yli 30 vuoden näkemyksellä ja kokemuksella tapahtumatuotantoa ja toteutuksia toimivien tapahtumien mahdollistamiseksi! Jokainen tilaisuus tehdään yksilöllisesti asiakasta kuunnellen – budjetin ja tarpeen mukaan.

Saat juhlattulossa.fi kautta todella monipuolista tapahtumatuotantoa. Oli kyseessä yrityksen tilaisuudet, pienet ja suuret juhlat, messut ja näyttelyt – ammattitaitoinen tiimi loihtii juuri teille sopivan tapahtuman.

Yritykseltä löytyy kaikki tarvittava niin suunnittelusta, tapahtumatekniikasta, somisteista ja esiintyjistä lähtien – lisäksi henkilöstä ja markkinointipalvelu tilaisuutta varten onnistuu. Keskity olennaiseen – tilaisuuden sanomaan ja tarkoitukseen – ja anna juhlattulossa.fi-tiimin hoitaa kaikki muu!

Halloween, Bingo, Kouludisko, Naamiaiset, Häät, Oktoberfest, Wanhojen Tanssit, Vaahtobileet, Oljypaini... tässä vasta listan alkua!

Täältä löydät lisää tietoa tarjonnasta.
Tapahtumatoimisto
TapahtumasuunnitteluValaistussuunnitteluÄänentoistosuunnitteluKonsertitTapahtumatTeemabileetPelitMessutNäyttelytTyhy-päivät
Plats:
Tuusula
Serviceområde:
Hela Finland
Kysythän tarjousta!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Juhlattulossa.fi