Lisää näkyvyyttä ja tapahtumavarauksia?

Haluatko tavoittaa uusia asiakkaita ja saada tapahtumanjärjestäjät kiinni häistä yritysjuhliin silloin, kun liidi on lämpimimmillään? Nyt voit lisätä esiintyjä-, kuvaaja-, tapahtumatuotanto- tai tapahtumatarvikeprofiilisi Suomen suurimpaan tapahtumien varauspaveluun. Sivustollamme vierailee yli 150 000 potentiaalista asiakasta / kk ja välitämme kauppaa yli 1 000 000 euron edestä samassa ajassa.

Meidän kautta buukataan tilat yli 10 000 tilaisuuteen vuodessa ja tavoitamme tilanvaraajat poikkeuksellisen hyvin siinä kohtaa, kun tapahtuman tarkempi suunnittelu alkaa. Jaamme vinkkejä ja ideoita sekä suosittelemme erilaisia yhteistyökumppaneitamme, joiden avulla tapahtuma onnistuu varmasti.

Uusien asiakkaiden hankkiminen näissä osioissa on yksinkertaista ja edullista. Yhteistyömallimme perustuu näkyvyyteen ja sen kustannuksen saa katettua jo yhdellä Venuun kautta tulleella varauksella. Sitoudut vain vuodeksi kerrallaan ja tuotamme täällä päässä esittelyprofiilin puolestasi. Voit itse päättää, millaisia asiakkaita otatte ja mihin ajankohtiin.

Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä:

myynti@venuu.fi
Ole siellä, missä asiakkaasikin ovat

Venuu.fi:n kautta tavoitat yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjät tehokkaasti. Olemme ennen kaikkea uusasiakashankintakanava, jonka kautta parannat tunnettuuttasi ja saat kysyntää hiljaisiin ajankohtiin. Meitä käyttää yli 150 000 potentiaalista yksityis- ja yritystilaisuuden järjestäjää kuukaudessa ja olemme jo nyt yli 11 000 suomalaisen yrityksen luottama työkalu.

Tavoita lämpimät liidit

Venuun kautta buukataan tapahtumatiloja yli 10 000 tilaisuuteen vuodessa ja tavoitamme nämä tilanvaraajat jälkimarkkinoinnillamme juuri siinä kohtaa, kun liidi tila on varattu ja muu suunnittelu alkaa. Jaamme asiakkaillemme vinkkejä ja suosituksia yhteistyökumppaneistamme. Lisäksi Venuu on #1 Googlessa lähes kaikilla tärkeimmillä tapahtumahakusanoilla.

Helppoa ja kannattavaa

Palvelun lisääminen Venuu.fi:hin on helppoa ja yksinkertaista: luomme profiilin puolestasi ja avustamme käyttöönotossa. Yhteistyömalli on reilu ja palkitseva: emme tuo piilokuluja, ainoastaan aiempaa laajempaa näkyvyyttä ja uusia tulovirtoja kanavassa, jonka kautta tavoitat jatkossa aiempaa laajemman joukon tapahtumanjärjestäjiä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  • 150 000+

    Kuukausikävijää

  • 35 000+

    Uniikkia asiakasta

  • 1 000 000€

    Kauppaa kuukaudessa

Olen Janne, hienoa nähdä sinut täällä! Sinulta löytyy siis loistava tapahtumapalvelu, josta kaikkien pitäisi tietää? Hienoa! Ota yhteyttä, niin jutellaan yhteistyöstä lisää.

Ota yhteyttä

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006