Lisää kysyntää ja keikkoja yritys- ja yksityispuolelle

Haluatko lisätä kuvaaja-, esiintyjä- tai tapahtumatuotantoprofiilisi Suomen suurimpaan tapahtumien varauspalveluun? Venuu.fi:ssä vierailee kuukausittain 150 000 potentiaalista tapahtumajärjestäjää ja siinä ajassa välitämme tilaisuuksia keskimäärin 1 000 000 euron edestä! Tilan löydettyään useat Venuun käyttäjät etsivät tilaisuuteensa myös muita palveluita, ja Venuu tarjoaa mahdollisuuden vastata kysyntään aiempaa tehokkaammin, juuri sillä hetkellä, kun tarve on syntynyt.

Uusien asiakkaiden hankkiminen Venuun kautta on yksinkertaista. Yhteistyömallimme perustuu näkyvyyteen ja sen kustannuksen saa katettua jo yhdellä Venuun kautta tulleella varauksella. Sopimus on vuosittainen ja se kattaa kaiken avun esittelyprofiilin rakentamisesta palvelun käyttöönottoon. Voit itse päättää, millaisia asiakkaita otatte ja mihin ajankohtiin.

Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä:

myynti@venuu.fi
Tavoita kymmeniätuhansia asiakkaita

Venuu.fi:n kautta tavoitat yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjät tehokkaasti. Venuu on ennen kaikkea uusasiakashankintakanava, jonka avulla löydät sellaisia asiakkaita, jotka eivät tunne teitä entuudestaan ja luot kysyntää hiljaisemmillekin ajankohdille. Meihin on luottanut jo yli 11 000 suomalaista yritystä viimeisten vuosien aikana.

Tule näkyväksi oikeassa kohdassa varausprosessia

Sinulla on mahdollisuus tavoittaa tapahtumien järjestäjät juuri oikealla hetkellä. Moni pohtii tilan varauksen jälkeen myös muiden palveluiden varaamista tapahtumaansa – pidämmekin huolen siitä, että Venuun käyttäjät löytävät kaiken tarvitsemansa. Lisäksi Venuu on #1 Googlessa lähes kaikilla tärkeimmillä tapahtumahakusanoilla.

Helppoa ja kannattavaa

Palvelun lisääminen Venuu.fi:hin on helppoa ja yksinkertaista: luomme profiilin puolestasi ja avustamme käyttöönotossa. Yhteistyömalli on reilu ja palkitseva: emme tuo piilokuluja, ainoastaan aiempaa laajempaa näkyvyyttä ja uusia tulovirtoja kanavassa, jonka kautta tavoitat jatkossa aiempaa laajemman joukon tapahtumanjärjestäjiä. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja kysy lisää!

  • 150 000+

    Kuukausikävijää

  • 35 000+

    Uniikkia asiakasta

  • 1 000 000€

    Kauppaa kuukaudessa

Olen Janne, hienoa nähdä sinut täällä! Sinulta löytyy siis loistava tapahtumapalvelu, josta kaikkien pitäisi tietää? Hienoa! Ota yhteyttä, niin jutellaan yhteistyöstä lisää.

Ota yhteyttä

...tai soita minulle suoraan +358 40 822 6006