Lakkiaiset Tampere

Löydä Tampereen kaikki parhaat vuokrattavat tilat lakkiaisiin helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Tampereen parhaat tilat lakkiaisiin

Tilaisuus Villa Sofia

Kauniissa kivitalossa sijaitsevat elegantit salongit sopivat arvokkaisiin juhliin. Pitkien pöytien ääreen mahdutte juhlimaan yhdessä arvokkaissa puitteissa.

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Bertel takaa omaleimaiset puitteet lakkiaisiin! Finlaysonin puuvillatehtaan vanha tehdasrakennus historiallisine ympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiseen ilmapiiriin juhliin.

Ravintola Hella ja Huone

Tampere-talon kupeessa sijaitseva kotoisa pieni ravintola sopii intiimeihin lakkaisiin kuin nenä päähän. Tarjoilut kätevästi suoraan tilalta, näihin et pety!

Saunaravintola Kuuma / Alakerta

Huippusuositun saunaravintolan alakerrassa riittää tilaa juhlia lakkaisia isollakin porukalla. Huikeat järvinäkymät ja huippusijainti! Saman kerroken saunat ja terassit takaavat ikimuistoiset juhlat.

Ravintola Periscope

Maineikas Tampereen trendiravintola on myös erinomainen paikka meneviin lakkiaisiin. Korkeat katot, hulppeat maisemat ja erinomainen ruoka sopivat niille, jotka haluavat pysyä trendien aallonharjalla.

Hatanpään kartano / Yläkerta

Kun haluat suuremmat ja prameammat lakkiaiskekkerit, kurkkaa tänne. Hatanpään kartanossa on kautta vuosisatojen vietetty juhlia ja Pyhäjäven rannalla sijatseva tila ei petä koskaan!

Artturin Sauna

Kodinomaista juhlatilaa etsiville Artturin Sauna tarjoaa kaiken: pitkä pöytä takan ääressä ruokailuun, oleskelutilaa vapaamuotoiseen juhlintaan ja upea sauna päivän huipennukseksi. Juhli kuin kotona, mutta paremmin!

Nekalan Patakunkku

Viihtyisä ja kotoisa ravintola ei turhaan prameile. Toimiva ravintolasali taipuu tarpeisiisi sopivaksi, tarjoilut saat helposti tilan kautta.

Vietä lakkiaiset Tampereella upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät kaikki Tampereen parhaat vuokrattavat juhlatilat, juhlapaikat, juhasalit ja juhlahuoneistot kaikkiin juhliin lakkkiaisista ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin. Meiltä löydät myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Upeita vuokrattavia juhlatiloja ja juhlapaikkoja Tampereen parhailta paikoilta: meiltä löydät niin suuret, pienet, edulliset kuin tyylikkäätkin tilat lakkiaisiin. Tutustu uusiin ja uniikkeihin juhlatiloihin ja varaa oikea tila valmistujaisiin helposti Venuu.fi:stä!

We use Venuu