Kokouspaikat Turku

Löydä kaikki Turun kokouspaikat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Turun parhaat kokoustilat

Missä järjestää 10, 20 tai vaikka 50 hengen kokous, neuvottelu tai asiakastapaaminen Turussa? Entä mistä löytää laadukkaat kokoustilat Turussa 100, 200 tai 500 hengen seminaaria tai konferenssia varten? Venuusta löydät isot ja pienet kokoustilat Turun seudun alueilta kuten Kupittaa, Vähäheikkilä, Raunistula, Runosmäki, Pansio, Oriketo, Länsikeskus, Lauste, Uittamo, Skanssi, Ruissalo, Pääskyvuori ja Hirvensalo.

Selaa Suomen suosituimman tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivuston valikoimaa ja tutustu hyvin varusteltuihin kokouspaikkoihin, joita Turku tarjoaa monia. Esimerkiksi esitystekniikka, kokoustekniikka, fläppitaulu, valkotaulu, wifi, tussit, äänentoisto ja videotykki tai esitysnäyttö kuuluvat useiden paikkojen vakiovarusteluun, jotta kokouksen järjestäminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Striimaus onnistuu myös monissa kokouspaikoissa, mikäli osa osallistujista on etäyhteyden päässä.

Sekä Turun keskustasta että 10km tai 20km sisällä Turusta löytyy paljon huippulaadukkaita yrityskäyttöön soveltuvia tiloja, jotka odottavat löytämistään. Workshopit, työpajat, hallituksen kokoukset ja lanseeraukset järjestyvät niiden puitteissa erinomaisesti. Tarjolla olevia istumamuotoja ovat mm. boardroom, banketti, u-muoto ja teatteri. Mikäli sinulla herää tilaa koskien kysymyksiä ennen vuokrauspäätöksen tekemistä, saat Venuun sivuilta suoran yhteyden tilan vuokraajaan.

Venuun laajasta valikoimasta löydät paljon kokoustiloja, joilla on oma pitopalvelu (catering) ja voivat siten järjestää kokoustarjoilut puolestasi. Ammattitaitoisesti järjestetty aamupala, lounas, päivällinen, välipala tai illallinen voi siis olla osallistujia varten valmiina pöydässä, jolloin aikaa ei tarvitse kuluttaa kauppareissuihin tai ravintolan valintaan.

Useamman päivän kestävien yritystilaisuuksien yhteydessä on hyvä miettiä myös majoituspuolta. Kokoushotelli on näissä tilanteissa usein erinomainen vaihtoehto, joka mahdollistaa työn ja yöpymisen stressittömän yhdistämisen. Pelkän kokoustilan vuokraamisen sijaan voi olla kätevää varata kokouspaketti, joka voi niputtaa kaikki kokoustamiseen, ruokailuun ja yöpymiseen liittyvät tarpeet yhdeksi kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Turun parhaat kokoustilat, kokoushuoneet, seminaaritilat ja esteettömät kokouspaikat löytyvät Venuusta. Tutustu eri vaihtoehtoihin, lue muiden käyttäjien arvosteluita ja varaa helposti ja luotettavasti esimerkiksi kokoushuone, kokoustila, luokkahuone, edustustila, neuvottelutila, workshop-tila, auditorio, messukeskus tai konferenssikeskus. Palvelun käyttö on ilmaista – saat Venuun kautta yhteyden suoraan kohteiden tarjoajiin, jotta varausprosessi olisi mahdollisimman vaivaton!

We use Venuu