Konferenssitilat Turku

Löydä kaikki Turun konferenssitilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Turun parhaat konferenssipaikat

Finnkino Kinopalatsi Turku | ISENSE Premium

Tyylikäs ja taatusti viimeisen päälle laadukkaalla audiovisuaalisella tekniikalla varustettu ISENSE Premium-sali on nappivalinta konferenssiin tai seminaariin! Finnkinon osaava henkilökunta on apunanne läpi tilaisuuden.

Viking Line Grace / Tango

Unohda pölyttyneet konferenssitrendit ja tilaisuutesi merelle! Viking Line Grace tarjoilee viihdyttävän risteilyn lisäksi tyylikkäät tapahtumatilat, joissa järjestyy niin puheet ja luennot kuin rento verkostoituminen ja ruokailu.

Juhlava

Hulppeat 300 neliötä yhdessä tasossa. Näyttävä tila on helppo sisustaa omaan tilaisuuteen sopivaksi.

Scandic Julia / Å Sali

Turun Kauppatorin kulmalla sijaitsevan Scandic Julian Å Sali on loistava valinta toimivaan, mutta myös tyylikkääseen konferenssiin. Avarassa tilassa sopii istumaan jopa 250 henkeä. Sali on kuitenkin helposti muokattavissa niin, että tilaa on myös rennolle minglailulle!

Ala-Lemun Kartano

Tyylikkäät puitteet niin juhlille kuin virallisille tilaisuuksillekin. Kaunis ja luonnonläheinen ympäristö meren rannalla kruunaa kokonaisuuden.

Turun Messukeskus / Kokoustila 1-2

Turun Messukeskuksen mukautuvat ja modernit tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.

Naantalin Aurinkoinen / Myllyn alue

Naantalin Aurinkoisen kahvilan soveltuvat erinomaisesti seminaareihin, juhliin, häihin ja valmistujaisiin.

Hotel Kakola / Uuno

Kakolan entisellä vankila-alueella sijaitseva hotelli tarjoaa majoituksen lisäksi modernit tilat seminaareihin ja konferensseihin. Jopa 100 hengelle sopiva Uuno toimii loistavana kohtaamispaikkana, mutta tilaisuudessa voi hyödyntää myös hotellin muita tapahtumatiloja.

Pidä tehokas konferenssi Turussa! Venuu.fi:stä löydät vuokrattavat konferenssitilat ja konferenssipaikat pienemmistä kokoushuoneista aina isoihin seminaaritiloihin ja saleihin asti. Paljon tiloja, joissa on sauna, langaton netti, fläppitaulu, videotykki ja muut kokoustarvikkeet. Tutustu monipuoliseen tilatarjontaan ja varaa sopiva tila konferenssille helposti Venuu.fi:stä!

We use Venuu