Häät 2021

Löydä kaikki häätilat helposti Venuu.fi:stä

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat hääpaikat häihin 2021

Kilta-sali / Juhlasali

HELSINKI. Ajattoman tyylikäs Kilta-sali on suosittu hääpaikka, eikä syyttä. Ihanaa funkkistyyliä huokuva sali on mahdollista kalustaa mieleisekseen. Täältä löytyy myös erillinen esiintymislava.

Ravintola Palema

HELSINKI. Suursuosioon noussut tyylikkään moderni ravintola Palema sijaitsee ihanalla Teurastamon trendialueella. Tänne sopivat kukat, kynttilät, ravintolan herkut ja ikimuistoiset häät.

Suomenlinna / Myllysali

SUOMENLINNA. Täysin uniikissa Suomenlinnassa sijaitseva merellinen häätilahelmi toimii vuosi toisensa jälkeen. Paksut kiviseinät, jättimäinen ikkuna, ja täysin uniikki miljöö.

Töyrylän kartano

ARTJÄRVI Itä-Uudenmaan rajalla sijaitseva ihanan uniikilla otteella entisöity kartano kutsuu viettämään häitä pitkän kaavan mukaan. Ylelliset puitteet, unelmanpinkki kartano kauniine pihapiireineen ja majoitustilaa samassa paketissa.

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

TAMPERE Vastaremontoidun, keskustassa sijaitsevan museon kookas sali on ihanan loftmainen tila häihin. Korkeat ruutuikkunat ja valoisa avara tila antavat mahdollisuuksia toteuttaa oma visio.

Villa Pähkinämäki

NOUSIAINEN Ihastuttavan maalaisromanttinen navetan ylinen on tyylikäs ja kookas hääpaikka erityisesti kesähäille.

Uittamo Paviljonki

TURKU Pieniin, mutta näyttäviin häihin täydellinen valoisa hääpaikka aivan meren äärellä, 5 km Turun keskustasta. Oma kookas patio tuplaa juhlatilan. Hiekkarannalla otat upeat hääkuvat.

Kuokkalan Kartano / Yläkerta

JYVÄSKYLÄ Kuokkalan Kartano ja sen satumainen puutarha tarjoavat ainutlaatuiset ja romanttiset puitteet unohtumattomille häille

Viettäkää turvalliset ja ikimuistoiset häät vuonna 2021 upeissa puitteissa! Venuu.fi:stä löydät kaikki parhaat hääpaikat ja häätilat, niin juhlasalit, kartanot, huvilat kuin muutkin upeat vuokrattavat hääpaikat, jotka sopivat täydellisesti hämyisen tunnelmallisiin syyshäihin. Paljon merellisiä, urbeeneja, historiallisia, maalaisromanttisia ja rustiikkisia paikkoja hääjuhliin! Myös paljon tiloja, joissa on sallittu omat juomat ja omat tarjoilut. Tutustu monipuoliseen tarjontaan ja varaa täydellinen tila syyshäillenne Venuu.fi:stä!

We use Venuu