Edulliset kokoustilat Jyväskylä

Löydä kaikki Jyväskylän kokoustilat helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä Jyväskylän parhaat kokoustilat

Edulliset kokoustilat Jyväskylä – etsitkö tulevaan kokoukseen, seminaariin tai workshopiin halpaa vuokratilaa, joka on kuitenkin laadukas ja toimiva? Mutta mistä löytää edullinen kokouspaikka? Venuusta tietenkin! Venuu on Suomen suosituin tapahtuma- ja kokoustilojen varaussivusto, jonka valikoimaan on kuratoitu Suomen parhaat edulliset kokoustilat.

Toimivat ja innostavat puitteet nostavat kokouksen uudelle tasolle. Tutustu korkealaatuisiin kokoustiloihin ja löydä hyvin varustellut neuvottelutilat, auditoriot, pienet ja isot kokoustilat, seminaaritilat, inspiroivat workshop-tilat, luksus edustustilat, konferenssikeskukset ja avarat luokkahuoneet, jotka sopivat hyvin niin 10, 50, 100 kuin 500 hengen tilaisuuksiin. Vuokraa pelkkä tila tai valitse esimerkiksi pitopalvelun (catering) tarjoava vaihtoehto tai kokouspaketti. Rajaa hakua, valitse mieleisesi lisäkriteerit ja löydä helposti omaan budjettiisi sopiva kokoustila!

Neuvottelut, kokoukset, workshopit, lanseeraukset, työpajat, hallituksen kokoukset, asiakastapaamiset ja muut yritystilaisuudet kannattaa järjestää tilassa, joka tukee innostusta, keskittymistä ja osallistujien energiatasoja. Helsingin laaja kokoustilavalikoima kuitenkin takaa sen, ettei ammattimaisesta kokousympäristöstä joudu maksamaan itseään kipeäksi. Venuusta löytyy myös pienen budjetin uniikit kokouspaikat, joiden varustelu ja ominaisuudet eivät kuitenkaan jätä kylmäksi. Valkotaulu, fläppitaulu, videotykki, esitysnäyttö, kokoustekniikka ja striimausmahdollisuus ovat yleensä saatavilla myös edullisissa tiloissa.

Venuun haussa selaat helposti satoja vaihtoehtoja, voit lukea muiden arvosteluja ja kokemuksia, voit tehdä suoran varauksen tai lähettää ilmaiseksi useampia tarjouspyyntöjä kaikkein mielenkiintoisimpiin kohteisiin. Tarjolla on paljon uniikkeja kokoushuoneita, esteettömiä kokouspaikkoja, workshop-tiloja, seminaaritiloja ja muita vaihtoehtoja, joita et löydä muualta! Venuussa näet kokoustilojen hintatiedot, laadukkaat kuvat ja varustelulistauksen, mikä tekee edullisen ja toimivan kokoustilan löytämisestä helppoa.

Löydä tarpeisiisi sopiva edullinen kokoustila ja buukkaa se kätevästi Venuusta – ilman lisämaksuja!

We use Venuu