Parhaat baarit yksityistilaisuuksiin

Löydä kaikki baarit helposti Venuu.fi:stä!

  • Unique venues
  • Fast and easy
  • Free booking

Venuu is a booking service for party, wedding and event venues.

Löydä parhaat baarit yksityiskäyttöön

Crazy Wine

HELSINKI. Ihastuttava viinibaari Katajanokan Kanavanrannassa on nappivalinta yksityistilaisuuksiin aina synttäreistä pikkujouluihin! Suunnittele juhliin räätälöity drinkkimenu, tilaa Crazy Winen keittiöstä ihanat tapastarjoilut ja laita musiikki soimaan. Yllätä ystäväsi tai työkaverisi ja järjestä tilaisuus tässä helmessä!

Karaoke Bar Lotta

KLAUKKALA. Rennon viihtyisä baari on omiaan kaveriporukan tai yrityksen juhlissa ja muissa tapahtumissa! Buukkaa tila sellaisenaan tai nappaa valmiiksi suunniteltu karaoke-paketti. Varaa myös karaokejuontaja ja catering-tarjoilut! Parhaimmillaan tilaan sopii jopa yli 200 henkeä, mutta toimii mainiosti myös pienemmissä tilaisuuksissa.

Liberty or Death, Turku

TURKU. Tunnelmallinen cocktail-baari hurmaa salaperäisellä fiiliksellään. Tilaan mahtuu juhlimaan jopa reilu 70 henkeä, mutta kesäaikaan lisätilaa tuo myös kaksi idyllistä terassia. Baariin sopii loistavasti muun muassa pikkujoulut, yrityksen virkistysillat tai polttarit. Kysy myös mahdollisuutta cocktail-kouluun!

Vaappuva Ankka / Suurpelto

ESPOO. Viskeihin ja pienpanimojen oluihin erikoistunut baari tarjoaa viihtyisät puitteet juhlaan kuin juhlaan! Tästä baarista ei taatusti tekeminen lopu: käytössä on lautapelejä, biljardipöytää, darts-taulua ja pokeripöytää pelimerkkeineen. Kaiken kruunaa viihtyisä kattoterassi, josta löytyy 18-reikäinen minigolf!

Bar Bardem

HELSINKI. Hans Välimäen luotsaama tyylikkään rento cocktail-baari on ihanan tunnelmallinen oman porukan juhlaan niin yksityistilaisuuksiin kuin yrityksillekin. Virkkarit, after workit, pikkujoulut, synttärit – onnistuu! Ravintolan baarimestari Miikka Geitelin luoma cocktail-menu jää vieraillekin taatusti mieleen.

Bar DOM

MIKKELI. Aivan Mikkelin torin kupeessa sijaitse Bar DOM on ihanan viihtyisä kohtaamispaikka. Tässä baarissa kelpaa viettää juhlia ja kokoontumisia aina syntymäpäivistä pikkujouluihin ja tiimin virkistyspäivään. Kun vuokraat baarin yksityistilaisuuteen, saatte käyttöönne myös DOMin sisäpihaterassin!

Tervasoihtu / Baari

OULU. Aivan Oulun keskustassa sijaitsevan Tervasoihdun ensimmäisestä kerroksesta löytyvästä baarista ei tunnelmaa puutu! Pienemmälle juhlaseurueelle kuin nenä päähän sopiva baari tarjoaa oivat puitteet niin juhlaan kuin rentoon arjen irtiottoon. Kruunaa ilta hauskalla cocktail-koululla!

Café Bar Skogster / Rommikellari

HÄMEENLINNA. Ranskalaistyylinen kahvila-baari hurmaa ilmeellään ja huippuluokan palvelullaan. Punatiiliset seinät ja tarkoin valikoitu sisustus on taatusti jokaisen vieraan mieleen! Niin yritys- kuin yksityisjuhliin sopivassa kellaritilassa on vain teidän poppoolle tarjoileva baaritiski – ei siis huolta jonottamisesta!

Venuu.fi:stä löydät upeat baarit ja ravintolat isoihin yrityistilaisuuksiin ja vastaavasti myös tunnemalliset, pienemmät baarit yksityisjuhliin. Venuun tuhansien tilojen joukosta löydät niin isojen kaupunkien legendaarisimmat klubit kuin vähemmän tunnetut pikkubaaritkin, aina panimoista oluthuoneisiin ja kuppiloista yökerhoihin. Monipuolisen haun avulla löydät sopivat tilat niin polttareihin, valmistujaisiin, jatkoille, syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin ja muihin elämäsi juhliin!

We use Venuu