Catering ja pitopalvelu Hämeenlinna

Löydä kaikki Hämeenlinnan pitopalvelut helposti Venuu.fi:stä

  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on varauspalvelu, josta löydät helposti juhlapaikat, kokous- ja saunatilat sekä pitopalvelut.

Löydä Hämeenlinnan parhaat pitopalvelut

Sami Hakamäki

Unohtumaton catering-kokemus! Sami Hakamen pitopalvelu hoitaa kohteeseen niin ruoat, välineet kuin ruokavälineetkin – tiskitkin katoavat tilaisuuden jälkeen. Helppoa!

Katso hinnat ja lisätiedot

Pizzanpaistajat

Supermaukasta pizzaa tapahtumaasi? Pizzanpaistajilla on kokemusta jopa 1800 hengen tapahtumista eli isommankin porukan tilaisuudet onnistuvat helposti!

Katso hinnat ja lisätiedot

Festariruoka Oy

Herkullinen catering tai upea foodtruck suuriin tapahtumiin! Ulkotapahtumat, festarit, yritysjuhlat, konsertit... Festariruoka hoitaa! Vain yli 100 hengen tapahtumiin.

Katso hinnat ja lisätiedot

Your Bartender

Tarjoa vieraille elämys ja varaa tilaisuuteesi cocktail-baari! Personoitu drinkkilista ilmentää tapahtuman teemaa ja on takuuvarma hitti! Your Bartender hoitaa niin perusdrinkit kuin upeat alkoholittomat mocktailitkin!

Katso hinnat ja lisätiedot

Patrik Catering

Grilliherkkuja aidolla hiiligrillillä! Patrik Catering loihtii herkut liikuteltavalla kalustollaan, johon kuuluu muun muassa loimutusvaunu, hiiligrillivaunu, sodassa käynyt soppatykki ja kaiken kruunaa soittava trubaduuri!

Katso hinnat ja lisätiedot

Sweet Pepper Catering

Ihanan ketterä ja kattava pitopalvelu! Laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja terveellisiä ja maistuvia Välimeren makuja - kaikkiin elämän tärkeisiin hetkiin!

Katso hinnat ja lisätiedot

Tony's Corner

Intialaiseen ruokaan erikoistunut Tonys Corner tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia annoksia, joista löytyy jotain jokaiseen makuun. Myös maukkaat cocktailit onnistuu!

Katso hinnat ja lisätiedot

Maaseutu Maistuu

Maukasta lähiruokaa puhtaista raaka-aineista ammattitaidolla. Erikoisuutena kokonaan palvattu possu lisukkeineen, josta riittää ruokaa isompaankin tapahtumaan. Tarjottavat onnistuu myös ulkoilmassa!

Katso hinnat ja lisätiedot
Pitopalvelu Hämeenlinna? Löydä catering juhliin, häihin, kokouksiin tai muuhun tilaisuuteen Hämeenlinnassa! Venuu.fi:stä löydät Suomen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoilut juhliin, pikkujouluihin, häihin, kesäjuhliin, ristiäisiin, muistojuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, yritystilaisuuteen, kokouksiin, cocktailtilaisuuteen tai muihin tilaisuuksiin. Kysy helposti menu-ehdotukset ja hinnat. Tutustu laadukkaisiin cateringtoimijoihin ja pitopalveluihin Hämeenlinnassa ja ota yhteyttä helposti Venuu.fi:ssä!