Ravintola Burn & Shine, jonka luomisesta vastaavat ravintoloitsijat Antti Asujamaa, Markus Murtovaara ja Anu Survo, on aistillinen makuelämys Helsingin sydämessä, Erottajalla.
Ravintolan takasali on oiva valinta niin illallisten, juhlallisuuksien, virkistyspäivien kuin pikkujoulujen järjestämiseen. Sopivan yksityinen tila soveltuu maksimissaan 40 hengen seurueille, ja se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikkiin tilaisuuksiin.
Myös koko ravintola on mahdollista varata yksityistilaisuuksiin. Istumatilaisuudet järjestyvät 63 henkilölle ja cocktail-tilaisuudet seisten onnistuvat jopa 100 henkilölle!
Ravintola yhdistää rohkeasti kaksi erilaista teemaa, Smokeryn ja Raw Barin, luoden karkean, mutta samalla äärimmäisen hienostuneen kokemuksen.
Smokeryn puolella makuelämykset lähtevät perusmauista ja leikittelevät rohkeasti makuaisteillasi. Ravintolan helmi on kuitenkin Raw Bar -tiski, joka hurmaa maanläheisellä tunnelmallaan ja huippuluokan tarjoilullaan. Täällä laatu ja tuoreus ovat avainasemassa, ja voit nauttia kampasimpukoiden, äyriäisten, lihojen ja monien muiden herkkujen ensiluokkaisesta mausta.
Burn & Shine ei myöskään jätä juomatarjontaa huomioimatta. Tarjolla on huolella valittuja viinejä, upea cocktailbaari sekä Olarin Panimon käsintehtyjä oluita. Tämä paikka on loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisista juomista unohtumattoman aterian ohessa.
Burn & Shine mahdollistaa seurueellenne unohtumattoman illan täynnä huikean hyvää fiilistä ja makunystyröitä kutkuttavaa makumaailmaa.