Ainutlaatuinen Chef's Table -illalliselämys ravintola Harboressa tarjoaa sinulle ja seurueellesi mahdollisuuden nauttia Michelin palkitun kokin Sauli Kemppaisen taidonnäytteistä aivan lähietäisyydeltä.
Chef’s Table tarjoillaan intiimissä Helmi-kabinetissa, jonka lasiseinistä avautuvat upeat merinäköalat Katajanokalle. Samalla kun istut rennosti pöydässä, Sauli Kemppainen loihtii ja tarjoilee seurueesi edessä päivittäin vaihtuvan kuuden ruokalajin yllätysmenun, joka nostaa suomalaiset ja pohjoisen raaka-aineet kunniaan.
Kokonaisuuden hinta on 220 € per henkilö ja se sisältää kuuden ruokalajin yllätysmenun lisäksi valikoidut ruokajuomat sekä muutamia extroja. Jokainen annos valmistetaan huolellisesti päivän parhaista raaka-aineista, kunnioittaen niiden luonnollisia makuja ja alkuperää.
Chef’s Table on varattavissa 4–7 hengen seuruille, tiistaista lauantaihin klo 18–22. Suosittelemme varaamaan vähintään 3 tuntia aikaa menun nauttimiseen. Varaukset on tehtävä vähintään 5 päivää etukäteen.