Villa Casa Nero syntyi intohimosta Suomen luontoon, moderniin arkkitehtuuriin ja tietysti hyvään ruokaan.
Suorat linjat ja 90 asteen kulmat on aina kiehtonut talon omistajaa kokki Harri Syrjästä.
Villa Casa Nero on valmistettu parhaista materiaaleista ripauksella chiliä.
Luonto ja meri tekee siitä uniikin kokonaisuuden vain 45 min ajomatkan päässä Helsingistä. Premium-luokan tapahtumat ovat helppojen kulkuyhteyksien päässä.
Ruoka on tapahtumassa aina keskiössä. Jokainen tapahtuma Villa Casa Nerossa suunnitellaan yksilöllisesti. Oli kyseessä sitten yrityksen kokoukset, tuotelanseeraukset, kuvaukset, kokkikoulut, ruokademot, pikkujoulut, kesäpäivät, privaatit illalliset, lounaat… Kaikki on mahdollista! Ihanteellinen henkilömäärä istuvalle tarjoilulle on 2-12 hlö. Ruoasta vastaa aina palkittu keittiömestari Harri Syrjänen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan teille ikimuistoinen tapahtuma!