Wire

Wire soittaa bilemusiikkia vahvalla ja vauhdikkaalla rock-asenteella, joka kuuluu soitossa sekä näkyy lavalla.

Bändin on löytänyt keikkalavoilta jo vuodesta 2003, joten yhteinen sävel tulee jo kuin luonnostaan. Takana onkin satoja keikkoja yksityis- ja yritystilaisuuksissa sekä baareissa ja Itämeren risteilyillä.

Wiren voit tilata niin baareihin, ravintolaan, firman bileisiin kuin häihin tai synttäreihin – you name it. Bändin mukana paikalle kulkee valot sekä laadukkaan äänentoiston, joita on mahdollista käyttää myös esimerkiksi tilaisuuden väliaikamusiikkeihin.

Bändin ohjelmistoon kuuluu tanssittavaa hittimusiikkia pop- ja rockhistorian alkuajoilta, aina tämän päivän parhaisiin uutuuksiin. Biisit työstetään usein oman näköiseksi alkuperäistä kappaletta kunnioittaen.

Wiren sydän on solisti Julia Vuorinen. Julian persoonallinen ja laaja-alainen soundi mahdollistaa monipuolisen ohjelmiston. Rytmiryhmä Jesse Rautsalmi (Rummut) ja Roope Rauhalinna (Basso) luovat bändin rytmillisen kivijalan vuosikymmenten yhteissoiton varmuudella. Kitaristi Jukka Tuominen sekä kosketinsoittaja Jori Vuorinen varmistavat osaamisellaan että soolot ovat häikäisevän hienoa kuultavaa ja bändin soundimaailma eteerinen.

Bändi keikkailee pääsääntöisesti Etelä-Suomessa, mutta matkaa tarvittaessa myös muualle. Ota yhteyttä jos haluat järjestää kunnon bileet ja varmistaa juhliisi huipputunnelman!
Bilebändi
PopRockYritystapahtumatYksityistilaisuudet
Location:
Salo
Service area:
All of Finland
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti. Kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Jesse Rautsalmi
Wire