voi Kukka! Flower Shop

Luo tapahtumaasi kauneutta ja tunnelmaa voi Kukka! Flower Shop:in upeilla kukkasomistuksilla!

Kukkasomistukset sopivat juhlaan kuin juhlaan. voi Kukka! Flower Shop:in ihana ja ammattitaitoinen henkilökunta taikoo somistukset niin häihin kuin yrityksenkin vuosijuhlaan tai asiakastilaisuuteen.

Somistukset toteutetaan juuri sinun toiveesi mukaan tapahtumaan sopivaksi. voi Kukka! Flower Shopissa käytetään paljon luonnonmateriaaleja jotka tekevät sidontatöihin kauniin ja persoonallisen lisän.

Kukkasomistukset sopii niin pieniin kuin suuriin juhliin. Halutessasi voi Kukka! Flower Shop henkilökunta voi tulla tekemään koristelut paikan päälle tai voit itse tulla hakemaan valmiit koristelut.

Kukat sopivat täydellisesti piristämään yrityksesi toimitiloja, ja täältä saatkin toivomasi kukat paikan päälle tuotuna. Sinun on mahdollista sopia myös kukkien tai kasvien säännöllisestä toimitussyklistä, jolloin varmistat, että tiloissasi on aina tuoreita ja uusia kukkia.

Virkistyspäiviin onnistuu tilata räätälöityjä kukka- tai kranssikursseja. Kurssin voi järjestää teidän yrityksenne tiloissa kaikkine tarvikkeineen tai vaihtoehtoisesti voi Kukka! Flower Shop järjestää kursseja yhteistyökumppaninsa tiloissa. Kurssin sisältö voidaan räätälöidä esimerkiksi sesongin tai toivotun teeman mukaan

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnittele yhdessä voi Kukka! Flower Shop:in kanssa teille ainutlaatuiset ja kauniit somisteet!
Somisteet
KukkakimputKukka-asetelmatKukkasomisteetKukkatoimitukset
Location:
Turku
Service area:
Turku region
voi Kukka! Flower Shop:in toteuttamat somistukset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!


Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Voi Kukka! Flowershop