Valokuvaaja Arto Markkanen

Olen muoto-, hää-, ja tapahtumakuvauksiin keskittynyt freelancer valokuvaaja. Yritykseni on perustettu vuonna 2014, jonka myötä kokemukseni ammattivalokuvaajana pitää sisällään satoja erilaisia hääkuvauksia, muotokuvauksia sekä yrityskuvauksia.

Käytän työssäni laadukasta ja monipuolista ammattikalustoa. Esimerkiksi hääkuvauksissa minulla on varalla useampia kamerarunkoja ja objektiiveja.

Palveluihini kuuluvat mm. dokumentaarinen hääkuvaus, henkilökuvaus, perhekuvaus, muotikuvaus sekä erilaiset yrityskuvaukset. Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo), mutta tarvittaessa myös missä tahansa muualla Suomessa, sekä ulkomailla.

Suhtaudun valokuvaukseen ammattimaisella vakavuudella, mutta kuitenkin rennolla sekä ystävällisellä asenteella. Haluan että kuvani ovat ainutlaatuisia, joten pyrin aina tuomaan kuvauksiin jotain uutta sekä erityistä tunnetta. Asiakaskuntaani ovat monipuolisesti erilaiset yksityishenkilöt sekä yritykset.

Kotisivuiltani löydät toteutuksiani ja lisätietoa palveluistani: https://artomarkkanen.fi/

Valokuvaus on investointi, jonka arvo muuttuu mittaamattomaksi ajan saatossa.
Tapahtumakuvaaja
HääkuvaajaTapahtumakuvaajaYrityskuvausDokumentaarinen kuvausHenkilökuvausPerhekuvausMuotokuvaus
Location:
Helsinki
Service area:
Helsinki region, Jyväskylä region, Lahti region, Tampere region, Turku region
Valokuvauksen hinta on tapauskohtaista, sillä jokainen valokuvausprojektin sisältö räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hääkuvauksia ja muotokuvauksia varten olen kuitenkin luonut valmiiksi hinnoiteltuja paketteja, joista löydät tarkemmin lisätietoja hinnasto-sivujen alta. Valokuvaus on investointi, jonka arvo muuttuu mittaamattomaksi ajan saatossa.

Toimin pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta kuvaukset onnistuvat myös missä tahansa muualla Suomessa.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Arto Markkanen
Valokuvaaja Arto Markkanen