Uskomaton Pallopuoti

Vuonna 2015 perustettu Uskomaton Pallopuoti tarjoaa laadukkaat ilmapallotuotteet niin häihin ja synttäreihin kuin pikkujouluihin sekä yritysjuhliin.

Valikoimaan kuuluu muun muassa ilmapallokimppuja, foliopalloja, upeita pallotolppia ja -kaaria – oikeastaan mitä ikinä ilmapalloista vaan voikaan rakennella. Uskomaton Pallopuoti tekee luovia ja hauskoja ratkaisuja eri tilanteisiin. Kun siis joku idea välähtää päässä, kannattaa aina olla yhteydessä!

Pallopuoti tarjoaa paljon palveluita myös yrityksille. He tekevät palloja messuosastoille, tapahtumiin, juhliin ja vaikka lanseerauksiin sekä promootioihin. Myös painetut kumi-, ja foliopallot onnistuvat esimerkiksi tapahtuman tai yrityksen logolla.

Uskomaton Pallopuoti sijaitsee Turun keskustan tuntumassa Vanhalla Hämeentiellä. Turun alueella palloille on mahdollista saada niin kuljetus, asennus kuin purkukin, mutta voit halutessasi noutaa pallot myös itse liikkeestä.

Pidemmälle pallot postitetaan pääasiassa tyhjinä, mutta isompien erien kuljetus on mahdollista järjestää kuljetusyhtiöitä apuna käyttäen.
Somisteet
FoliopallotIlmapallotBubblepallotAsetelmatPallokimputPylväätPalloseinätPainetut pallot
Location:
Turku
Service area:
Turku region
Palloja on mahdollista ostaa yksittäisistä kappaleista suurempiin avaimet käteen -paketteihin. Hinnoittelusta sovitaan siis toivotun kokonaisuuden mukaan. Kerro lisää toiveistasi ja kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Uskomaton Pallopuoti