Tapahtumapalvelu Järjestys

Tapahtumapalvelu Järjestys on yleisötilaisuuksien, yleisten kokousten ja yritystapahtumien rautainen ammattilainen, jolta onnistuu kaikki tilaisuuksiin liittyvät työt niin ”avaimet käteen” -periaatteella kuin pienemmänkin osa-alueen hoitaminen sekä henkilöstövuokraus erilaisiin tilaisuuksiin ja tehtäviin. Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri, yksittäinen tai toistuva tilaisuus, hoidamme kaikki toimeksiannot ammattimaisesti ja luotettavasti. Tuotamme laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, joiden tarkoitus on antaa asiakkaan omille toiminnoille lisäarvoa.

Silloin, kun ihan hyvä ei riitä…

Toimintamme keskiössä on hyvä palvelu ja onnistunut asiakaskokemus ja tässä olemme myös onnistuneet. Yrityksen avainhenkilöillä on pitkä kokemus tapahtuma- ja turvallisuusalalta sekä projektien johtamisesta. Tapahtumapalvelu Järjestyksellä on sellaisia asiakkaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä yli 12 vuoden ajan ja yhteistyö jatkuu edelleen. Suurimmissa toteuttamissamme tapahtumissa on ollut kävijöitä yli 60 000 henkilöä. Meillä on myös kokemusta korkean profiilin tilaisuuksista, joihin osallistuu arvovieraita ja/tai jotka järjestetään korkean profiilin paikassa. Olemme tottuneet toimimaan vaativissakin toimintaympäristöissä ja toimeksiannoissa, joissa vaaditaan erittäin hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palvelut yhden luukun periaatteella

Tapahtumapalvelu Järjestys on yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten ammattilainen. Meillä on kokemusta eri kokoisten tapahtumien suunnittelusta kuin niiden järjestämisestäkin. Viranomaisyhteistyö ja tapahtumien lupaprosessit, turvallisuussuunnittelu ja -johtaminen sekä turvallisuuspalveluiden tuottaminen ovat ydinosaamistamme.

Meiltä saatte tilaisuuteenne myös tapahtuma-avustajia, vahtimestareita, tapahtumarakentajia, liikenteenohjaajia. Yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan teille myös liikennejärjestelyitä, tapahtumarakenteita ja muita tapahtuman infraan liittyviä palveluita. Meiltä ja meidän kumppaniverkostostamme löytyy melkein mitä vaan, olipa kyse sitten moottorisahanäytökseen tarvittavasta pöllistä tai lentokentän kokoisen parkkipaikan liikenteenohjauksesta esimerkiksi kauppakeskuksen avajaisiin tai messuille.

Luotettava Kumppani palveluksessanne

Meillä paras mahdollinen luottoluokitus, AAA, jo kolmatta vuotta peräkkäin 2021 - 2019. Olemme Luotettava Kumppani ja meillä on yksityisen turvallisuusalan elinkeinolupa, joka kattaa vartioinnin, järjestyksenvalvonnan ja turvasuojaamistoiminnan. Olemme Suomen Yrittäjät ry:n ja Tapahtumateollisuus ry:n jäsenyritys.

Silloin, kun laatu ja yksilöllinen palvelu merkitsevät, pystymme teitä palvelemaan. Laitetaan asiat yhdessä järjestykseen!

Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoJärjestyksenvalvontaTurvallisuussunnitteluTurvallisuusjohtoTapahtuma-avustajatRoudausRakentaminenEnsiapupalvelutPelastussuunnitelmatLiikenteenohjausLiikennejärjestelytVartiointi
Location:
Tampere
Service area:
All of Finland
Jokainen toimeksianto suunnitellaan ja toteutetaan räätälöidysti, ota siis yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi niin teemme sinulle tarjouksen.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Tapahtumapalvelu Järjestys Oy