StrongBows

StrongBows-yhtye koostuu lahtelaisista ammattimuusikoista, instrumentteinaan jousisoittimet ja laulu. Yhtye käyttää monipuolisesti jousisoittimia ja laulua musiikissaan sekä ylittää ennakkoluulottomasti genrerajoja.

Erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin taipuva monipuolinen ohjelmisto on tämän yhtyeen valttikortti. StrongBowsin ohjelmisto koostuu voimakkaista, tunteikkaista ja asenteella varustetuista sävellyksistä sekä värikkäästä cover-ohjelmistosta sisältäen mm. electroa, rokkivivahteita ja folkkia.

StrongBows kokoaa toiveittesi mukaisen, ammattitaitoisen musiikkiesityksen yrityksesi juhliin, pikkujouluihin, häihin tai mihin vaan tilaisuuteen.

StrongBowsin keikkoja täydentää nykyään usein perkussionisti Pauli Rauramo, joka tuo energiseen soittoon entistäkin enemmän svengiä ja sykettä. Jos haluat juhlaasi pienemmän kokoonpanon, hoitamaan esim. taustamusiikin, meiltä voi kysyä myös kvartettia, trioa tai duoa. Tuomme tarvittaessa mukanamme oman äänentoistolaitteiston ja miksaajan.

Kokoonpano:

Stella Kullström laulaja, viulisti, säveltäjä/sovittaja
Heidi Knuters laulaja, viulisti, säveltäjä/sovittaja
Tiina Kivijärvi viulisti, taustalaulaja
Jenny Muhonen sellisti, taustalaulaja
Anniina Saarikko sellisti, taustalaulaja
Pauli Rauramo perkussionisti, miksaaja

Jos haluat laadukkaan ja monipuolisen yhtyeen juhlaasi, ota yhteyttä! Löydät meidät Facebookista ja Instagramista nimellä @strongbowsband
Bändi
CoverRockElectroFolk
Location:
Lahti
Service area:
All of Finland
Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! Räätälöimme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan musiikkipaketin.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
StrongBows