Puhujatori / Juontajat

Juontajat / Live- ja virtuaalitapahtumiin

Puhujatori Oy on puhujien, juontajien ja kouluttajien myyntiin erikoistunut puhujien omistama kotimainen yritys. Puhujatorin johdolla on kokemusta puhujien ja luennoitsijoiden välityksestä jo vuodesta 2006 lähtien. Suomen parhaat puhujat ovat listoillamme.

Puhujatorin tiimin yli 3000 toteutettua toimeksiantoa sekä 14 vuoden kokemus takaavat sinulle laadukkaan puhujasisällön jokaiseen tulevaan tapahtumaasi. Saat puhujan palkkio- ja saatavuustiedon nopeasti käyttöösi. Tiedämme paljon muutakin, kuten puhujien räätälöintikyvyn, optimikestot esityksille sekä esitystyylin.

Puuttuuko tilaisuudestasi osaava moderaattori / juontaja? Oletko järjestämässä virtuaalitapahtumaa ensimmäistä kertaa?

Varaa juontaja tapahtumaan Puhujatorin kautta. Hyvä juontaja on tärkeässä roolissa, kun puhutaan tapahtuman vaikuttavuudesta, muistijäljestä ja asiakaskokemuksesta. Puhujatorilta löydät juontajan erilaisiin tapahtumiin ja seminaareihin.

Virtuaalitapahtumia tehdään nyt enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Anna meidän auttaa. Me tiedämme ketkä juontajat ovat hyviä kameran linssin edessä ja ketkä pystyvät parhaaseen vuorovaikutukseen webinaaristudioiden toteutuksissa.

Tutustu tarkemmin meidän juontajiin täällä: https://puhujatori.fi/juontajat/
Puhujatoimisto
PuhujatEsiintyjätJuontajatKouluttajat
Location:
Helsinki
Service area:
All of Finland
Ota yhteyttä, niin kerromme saatavuus- ja palkkiotiedot pikimmiten! Lisätietoa tilaisuuksien hinnoittelusta löydät myös meidän nettisivuiltamme: https://puhujatori.fi/juontajat/

Meidän kauttamme saat puhujan tilaisuuteesi ympäri Suomea - tai vaikka etänä Zoom:in tai Teams:in välityksellä!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Puhujatori