Petra Kotro Photography

Olen 36-vuotias valokuvaaja, yrittäjä ja freelance-kuvajournalisti Valkeakoskelta. Sijainnistani pääsen sujuvasti reilussa puolessa tunnissa minne päin vain Pirkanmaata, eikä pk-seudullekaan ole pitkä matka!

Olen opiskellut visuaalista journalismia Tampereen yliopistossa, ja ennen valokuvausalan yrittäjäksi ryhtymistä toimin pitkään moninaisissa kulttuurialan töissä.

Kuvaan yritysten ja yhteisöjen tapahtumat kuten messut, konferenssit, kick offit, keikat ja konsertit tyylikkäällä ja raikkaalla otteella iloa ja hymyjä unohtamatta. Teen yritysasiakkaille myös erilaisia tuote- ja mainoskuvauksia niin studiollani kuin vaihtuvissa lokaatioissa. Lisäksi teen esimerkiksi henkilökuvauksia asiakaslehtiin ja muihin markkinointitarpeisiin.

Yritysten ja yhteisöjen tapahtumakuvausgalleriani löydät täältä.

Vahvuuksiani ovat luotettavuus, joustavuus ja ihmisläheisyys. Pidän kiinni sovituista asioista ja asiakkaan tyytyväisyys on kaikessa toiminnassani etusijalla. Minusta saatte luotettavan yhteistyökumppanin minkä tahansa kuvaustoiveiden toteuttamiseen.

Yksityishenkilöille tarjoan niin häiden kuin muiden perhejuhlien tai hautajaisten kuvausta ammattitaidolla, kuin myös henkilökuvausta kuten lapsi- ja perhekuvausta, ylioppilaskuvauksia tai muita muotokuvauksia.

Laajan portfolioni löydät kotisivuiltani. Löydät minut myös sosiaalisen median kanavista Facebookista ja Instagramista @petrakotrophotography.
Valokuvaaja
HenkilökuvausTapahtumakuvausHääkuvausYrityskuvausMainoskuvausTuotekuvausHenkilöstökuvausStudiokuvausMiljöökuvausValmistujaiskuvausPotretitDokumentaarinen kuvausJournalistinen kuvaus
Location:
Valkeakoski
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Lahti region, Tampere region, Turku region
Yrityskuvausten hinnat sovin aina tapauskohtaisesti. Jätä tarjouspyyntö, sovitaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopivat kuvaukset ja oikea hinta!

Kuluttaja-asiakkaiden valmiiden kuvauspakettien hinnat löytyvät kotisivultani. Dokumentaaristen hääkuvausten hinnat vaihtelevat kuvauspäivän pituuden mukaan. Ole yhteydessä ja kerro hääsuunnitelmistanne ja kuvaustoiveistanne, niin lasken teille sopivan hinnan hääpäivänne kuvauksesta.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Petra Kotro Photography