Oppia Events

Tapahtuma on tehokas tapa vaikuttaa! Tapahtumien avulla vahvistat yrityksesi imagoa, brändiä ja tärkeitä asiakassuhteita. Onko sinulla idea asiantuntijatapahtumasta, jonka haluaisit toteuttaa? Anna Oppia Eventsin auttaa!

Ammattimaisen tapahtumajärjestäjän avulla suunniteltu, onnistunut tapahtuma jättää unohtumattoman muistijäljen, joka palvelee yrityksesi markkinointia ja myyntiä pitkäjänteisesti.

Oppia Events järjestää vuosittain noin 30 eri ammattilaistapahtumaa yhdessä kumppaneidensa ja yhteistyöverkostonsa kanssa. Meidän osaamiseemme ja ammattitaitoomme voit luottaa, oli sitten kysymyksessä pieni aamiaisseminaari, satojen henkilöiden asiantuntijatapahtuma, asiakastilaisuus tai yrityksen yksityistilaisuus.

Tuotamme sekä live-, että virtuaalitapahtumia. Meiltä saat kokeneet tuottajat, sekä tarkoin valitun yhteistyöverkoston, jonka kautta hoituvat niin tilat, tekniikka kuin tarjoilutkin. Lisäksi osallistujien käytössä on Oppia EventApp -tapahtumasovellus.

Ota yhteyttä ja kerro, millainen asiakastilaisuus teillä on mielessä. Pohditaan yhdessä, miten me Oppia Eventsillä voisimme auttaa sen toteuttamisessa!
Tapahtumatuotanto
YritystapahtumatLivetapahtumatHybriditapahtumatVirtuaalitapahtumatTapahtumatuotanto
Location:
Helsinki
Service area:
All of Finland
Teiltä tarvitaan vain idea loistavasta tapahtuma-aiheesta sekä vetävä ohjelma puhujineen – me hoidamme kaikki käytännön järjestelyt ja teemme ideastanne todellisen!

Tämän kaiken hoidamme puolestanne:

  • Sopivan tapahtumatilan ja tarjoiluiden varaaminen ja hallinnointi
  • Online-/hybriditapahtumassa videotiimin sekä studion varaaminen
  • Tapahtuman visuaalinen ilme, sisältäen tapahtumalogon sekä markkinointimateriaalit
  • Tapahtumasivun luominen ja ylläpito
  • Tapahtumaosallistujien ilmoittautuminen ja maksuliikenne
  • Tapahtuman markkinoinnissa avustaminen
  • Oppia EventApp -tapahtumasovellus käytössänne

Kysy räätälöity tarjous juuri teidän tilaisuuteenne!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Wakaru Oy / Oppia Events