MisseKissa

MisseKissa on raikas ja energinen lasten hahmo, jonka esitykset koostuvat vuorovaikutteisista lauluista ja inspiroivista, iloisista tarinoista. Hänen matkansa alkoi jo pentuja seuratessaan emonsa esityksiä ympäri Suomen ja sittemmin hän päätti lähteä luomaan omaa kokonaisuuttaan.

MisseKissan laulut ovat uusia nykyajan mukaisia biisejä räpistä poppiin, esityksissä mukana myös perinteisiä, jo lasten tuntemia laululeikkejä. Hänen musiikkinsa on laadukasta ja mukaansa tempaavaa. Kissan kaunis lauluääni ihastuttaa kaiken ikäisiä kuulijoita. MisseKissa on myös levyttänyt Känkkäränkkä 2.0 kappaleen yhdessä Soffin ja Mikko Alatalon kanssa – kuuntele biisi alta!

Esitykset ovat vuorovaikutteisia ja lapset osallistuvat leikkeihin MisseKissan ohjauksella. Esitys muokataan tapahtumaan sopivaksi ja MisseKissa huomio esityksissä tapahtuman/tilaisuuden teeman.

Missekissan ohjelma sopii loistavasti esimerkiksi kauppakeskuksiin, festareille, yleisötapahtumiin, päiväkoteihin ja kouluihin sekä omiin tilaisuuksiin vaikka synttäreille!

MisseKissan koti sijaitsee Kuopion Kinnulanlahdessa, mutta hän keikkailee koko Suomen alueella.
Esiintyjä
LaulutLeikitVuorovaikutusFestaritYleisötapahtumatKoulutSyntymäpäiväjuhlat
Location:
Kuopio
Service area:
All of Finland
Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Laita siis viestiä ja kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Johanna Koskinen
J & J Ohjelmat Oy