Marttiska

Marttiska on puoliakustinen duo suurella soundilla, jonka muodostavat viihteen monitaitaja Katja Marttinen (laulu, kazoo) ja pitkän linjan muusikko Seppo Estola (kitara, percussiot, laulu).

Rautainen ammattitaito, tarttuva energia ja vahva tulkinta kuvaavat parhaiten tämän duon lavaesiintymistä! Pitkä kokemus näkyy ja kuuluu valovoimaisena rakkautena lajiin – yleisö rakastaa tätä bändiä ja Marttiska rakastaa kuuntelijoitaan.

Omat sovitukset listahiteistä ja klassikoista sekä laadukas äänentoisto ja valaistus taipuvat tuomaan juuri toivotunlaista tunnelmaa pikkujouluissa, virkistyspäivillä ja ravintolakeikoilla. Marttiska ottaa helposti haltuun myös suuremmat keikkalavat ja väkijoukot.

Älä anna bändin koon hämätä – egomme ja energiamme täyttävät kyllä suuremmatkin tilat! Marttiska on loistava valinta tapahtumasi tunnelman maksimoimiseksi.

Keikka-alueemme kattaa koko Suomen Suomenlinnasta Leville. Hoidamme niin yksityistilaisuudet, ravintolaillat, firman juhlat kuin festarikeikatkin raudanlujalla ammattitaidolla ja rennolla otteella.
Duo
PopRockListahititKlassikot
Location:
Haapajärvi
Service area:
All of Finland
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti, kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Marttiska