Lempäälän Juhlatelttavuokraus / Herkku- & hupilaitteet

Lempäälän Juhlatelttavuokraus tarjoaa tarvikkeet, hyvän palvelun sekä reilut hinnat juhlaan kuin juhlaan. Jo 15-vuotta toimineella yrityksellä on vankka kokemus alalta sekä paljon ideoita. Tarjontaan kuuluu niin teltat, kalusteet, kylmiöt, ruoka ja juomalaitteet kuin palju, karaoke ja valo- ja äänitekniikka – sekä paljon muuta!

Erilaisilla hupi- ja herkkulaitteilla varmistat, että juhlistasi tulee unohtumattomat! Lempäälän Juhlatelttavuokraukselta löydät kaiken tarvittavan juhlasi tarjoilujen tarpeisiin: oluthanat, grillit, paella- ja lettupannut, kahvinkeittimet, hattara- ja popcornkoneet sekä kylmälaitteet, pomppulinnaa sekä paljua unohtamatta.

Näillä tarvikkeilla luot meininkiä aina lastenjuhlista, synttäreihin tai pienemmän yrityksen kesäjuhliin. Kaikki tarvikkeet voit noutaa näppärästi itse Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen toimipisteestä Ideaparkkia tuntumasta, moottoritien läheisyydestä Sääksjärveltä. Myös kuljetukset ja asennukset Pirkanmaan alueella onnistuvat – kysy lisää!

Kurkkaa myös lisätietoa Lempäälän Juhlatelttavuokrauksen muista palveluista:

Aina on hyvä syy juhlia!
Huvit ja herkut
OluthanatGrillitPannutHattarakoneetPopcorn-koneetPomppulinnatKylmälaitteetPalju
Location:
Lempäälä
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Jyväskylä region, Pori region, Tampere region, Turku region
Voit halutessasi vuokrata tarvikkeita aina yksittäisistä kappaleista suurempiin paketteihin. Hinta määräytyy siis toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy tarjous!

Lempäälän Juhlatelttavuokraus toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella, mutta sopimuksen mukaan myös pidemmälläkin.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Lempäälän Juhlatelttavuokraus