Lakeus Sound

Vuokraa tapahtumatekniikka tilaisuuteesi! Häät, bändikeikka, kesäjuhlat tai vaikkapa asiakastapahtuma tulossa? Lakeus Sound vuokraa laadukasta ja nykyaikaista tapahtumatekniikkaa tarpeittesi mukaan.

Lakeus Sound on tapahtumatekniikan etevä, kätevä ja pätevä ammattilainen. Palveluvalikoimastamme löytyy kaikki tarvitsemasi tapahtumatekniikka: äänentoisto, valaisu, video ja lavarakenteet – sekä tietysti kokeneet ja mukavat ammattiteknikot.

Valikoimasta löytyy niin pienempää tekniikkaa, kuin kattavampia kokonaisuuksia ja laitteistoja suuriinkin yritystapahtumiin! Lakeus Soundilta löytyy niin kaiuttimet, mikrofonit, mikserit, spottivalot kuin savukoneetkin. Erityisesti hehkuvalojohdoilla ja led-valoilla teet ihmeitä juhlatiloissa!

Lakeus Soundilta löytyy kokemusta niin suurista yritystapahtumista, kuin pienemmistä vuokrauskokonaisuuksista, joten heidän kanssaan voit luottaa siihen että hommat toimii niin kuin on sovittu.

Nouda laitteet vaivattomasti varastoltamme Mestarintieltä Vantaalta tai Roveksentieltä Seinäjoelta. Noudon yhteydessä saatte lyhyen koulutuksen laitteistoon ja näin saatte näppärästi sekä edullisesti tapahtumaasi äänentoiston ja valot.

Ota yhteyttä – räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus! Kurkkaa myös yläpuolelta kuvia Lakeus Soundin aikaisemmista toteutuksista.
Ääni- ja valotekniikka
ÄänitekniikkaValotekniikkaVuokrattavat tapahtumatekniikatLavarakenteet
Location:
Vantaa
Service area:
All of Finland
Hinnoittelu määräytyy toivotun kokonaisuuden mukaan – kerro lisää minkälaista tapahtumaa olette järjestämässä ja kysy tarjous!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Lakeus Sound