Kuutiomedia

Kuutiomedialla haluataan tehdä asioista helppoja: samasta osoitteesta löydät ratkaisut seminaareihin, live stream -lähetyksiin, markkinointiin ja viestintään. Videotuotannon ja videotekniikan lisäksi tapahtumaan järjestyy äänentoisto sekä valaistus.

Kuutiomedian erityisosaamista ovat suorat videolähetykset eli streamaukset sisätapahtumista. Seminaarit, koulutukset ja kokoukset ovat yleisimpiä streamien aiheita, mutta kokemusta löytyy myös muun muassa kauppakeskustapahtumista sekä urheilukisoista. Kuutiomedialta hoituu reaaliajassa tuotetun videokuvaus, leikkaus ja näin syntyvän ohjelman lähetys internetin yli katsojille katsottavaksi.

Streamiin on lisäksi mahdollista liittää Teams, Hangout, Zoom, Jitsi tai muu mieleisesi videokonferenssi palvelu. Jos streamin etäosallistuminen mietityttää, ole yhteydessä Kuutiomediaan – he räätälöivät mielellään paketit juuri teidän tarpeiden mukaan!

Palveluihin kuuluu streamauksien lisäksi erilaiset videotuotannot, kuten referenssivideot, ohje- ja koulutusvideot, tuotevideot, tapahtumakoosteet ja mainokset.

Kuutiomedian koti sijaitsee Tampereella Nekalassa, josta liikkuvat tarvittaessa toteuttamaan videotuotantoja ympäri Etelä-Suomea. Studio Raman tiloissa toistaiseksi sijaitsevaa studiota on mahdollista myös hyödyntää striimaus- ja videointiprojekteissa.

Käy kurkkaamassa esimerkkejä Kuutiomedian aiemmista toteutuksista täältä!
Striimauspalvelu
LivestreamitHybriditapahtumatVideotuotannot
Location:
Tampere
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Lahti region, Porvoo region, Tampere region
Kurkkaa täältä tarkemmat hinnat Kuutiomedian valmiista stream-paketeista!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Tuomas Jaakkola
Kuutiomedia Oy