Kuja

Kuja Media Oy:n kautta kaikki tapahtumatekniikan palvelut valoista äänentoistoon – you name it, we got it!

Kuja on yli kahden vuosikymmenen kokemuksella tapahtumatekniikan ratkaisuja toteuttava yritys, jonka toiminnan keskiössä on asiakkaiden tapahtumien kokonaisvaltainen suunnittelu sekä tuki. Tarkka suunnittelutyö, vaivaton ja mukava yhteistyö yhdistettynä laadukkaaseen kalustoon mahdollistavat ikimuistoiset tapahtumat sekä erinomaisen asiakastyytyväisyyden.

Vuosien varrella Kuja on toteuttanut satoja erilaisia tapahtumia. Vyöllä on mm. messuja, tuotelanseerauksia, webinaareja, festareita, seminaareja sekä pikkujoulua. Monipuolinen valikoima ja ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen, että kukin asiakas löytää etsimänsä

Ota rohkeasti yhteyttä ja anna Kujan ratkaista kaikki tapahtumatekniikan tarpeesi!

Tapahtumatekniikan palvelut:
 • Ääni Äänentoisto tai tallennus. Ääni tekee tapahtuman.
 • Valot Hyvä valotekniikka on jokaisen tapahtuman selkäranka.
 • Tehosteet Tehosteet piristävät tapahtumaa kuin tapahtumaa.
 • Näyttö- ja kuvatekniikka Liikkuvilla ja still-kuvilla tukea asiakaskokemukselle.
 • Lavat ja muut rakenteet Kun tapahtumapaikka tarvitsee esiintymislavaa ja muita rakenteita.
 • Tapahtumatekniikan tukipalvelut Ammattilaiset apunasi aina suunnittelusta lähtien!
Ääni- ja valotekniikka
ÄänitekniikkaValotekniikkaTehosteetNäyttö- ja kuvatekniikkaLavat ja muut rakenteet
Location:
Turku
Service area:
Helsinki region, Tampere region, Turku region
Kuja on enemmän kuin pelkkä tapahtumalaitetoimittaja!

Yli kahden vuosikymmenen kokemus tapahtuma-alasta tekee Kuja Media Oy:stä luottettavan kumppanin tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Kujan kautta saat kokonaisvaltaiset tapahtumatekniikan ratkaisut juuri teidän tilaisuudelle räätälöitynä pakettina – kysy lisää!

Tapahtumatekniikan palvelut:
 • Ääni Valikoimasta löytyy mm. mikrofonit, Langattomat kuulokkeet, miksauspöydät, äänen tallennus, taustamusiikki ja mainosäänet. Monipuolinen äänentoistolaitteisto kattaa niin bändiäänentoiston, dj-äänentoiston, puheäänentoiston, festari- ja tapahtumaäänentoiston kuin messuille soveltuvan äänentoistonkin.
 • Valot Tunnelmavalaistus, yleinen tapahtumavalaistus, kuvausvalaistus, kohdevalaistus, messuvalaistus, ulkovalaisut (arkkitehtuurivalaisut ja ympäristövalaisut), bändi- ja esiintymisvalaisut, valotaideteokset, juhlavalaistus sekä messuvalaisut ovat meille arkipäivää.
 • Tehosteet Pyrotekniikka, usvakoneet, matalasavukoneet, confetit ja erikoisverhojen hyödyntäminen ovat vain jäävuoren huippu siitä mitä Kuja voi tarjota.
 • Näyttö- ja kuvatekniikka Kuva kertoo enemmän kuin 100 sanaa ja video enemmän kuin 100 kuvaa. Videotykit ja erilaiset projisoinnit, videoneuvotteluratkaisut, tapahtumakuvaus, Info- ja esitysnäytöt / screenit, valkokankaat ja led-seinät tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia, joilla asiakkaiden tarpeita saadaan ratkaistua.
 • Lavat ja muut rakenteet Joskus tapahtumapaikka tarvitsee pientä fiksausta. Siksi mahdolliset ripustusrakenteet, trussirakenteet, esiintymislavat sekä messuosastot aina messumatoista lähtien pitääkin suunnitella ja toteuttaa ammattitaidolla.
 • Tapahtumatekniikan tukipalvelut Tapahtumat ovat kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkää tekniikkaa. Tapahtuman kulku pitää olla niin sujuvaa, että asiakkaasi voivat vain nauttia sisällöstä. Kaiken muun – varsinkin taustalla tapahtuvan toiminnan – pitää olla huomaamatonta ja mutkatonta.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions (2024-10-06) and
Privacy Policy (2021-02-17).
Janne Kujala
Kuja Media Oy