Kati Vasell

Kati Vasell on ammattijuontaja ja stylisti, joka kouluttaa myös ryhmille Toimivan Tyylin saloja. Katin vahvuuksia juontajana ovat miellyttävä ääni, tilannetajuisuus sekä varma esiintyminen. Tapahtumiin asiakas saa Katista aina iloisen, aidon ja lämminhenkisen juontajan, joka välittää tapahtumaan rentoa ilmapiiriä ja ottaa vastuulleen aikataulusta ja ohjelmasta huolehtimisen.

Kati on toiminut ammattijuontajana vuodesta 2008 ja hän on kokenut ja luotettava juontaja, joka ottaa myös arvokkaammat tilaisuudet varmoihin käsiin. Kati on vuosien varrella juontanut niin kauppakeskuskampanjoita, muotitapahtumia, festivaaleja, perhetapahtumia kuin gaalailtojakin. Kun kaipaat tapahtumaasi varmaotteista juontajaa, ole yhteydessä!

Asiakkaan sanoin:

”Kati Vasell on toiminut luottojuontajanamme lukuisissa tapahtumissamme ja konserteissamme. Voimme lämpimästi suositella Katia kaikenlaisiin juontohommiin. Katin aurinkoinen olemus, kaikki hoituu -asenne ja vahva puhealan ammattitaito ovat kullanarvoisia hektisessä tapahtumantuotannossa, jossa asiat voivat muuttua aivan viime hetkelle asti. Vaikka Särkänniemellä on vuosikymmenten kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumapaikkana toimimisesta, nosti ulkopuolisen juontajan käyttäminen tilaisuudet sille kuuluisalle nextille levelille. Kiitos Kati!” – Elsa Vähänen, sisällöntuottaja / Särkänniemi

Katin ammattitaitoon ovat vuosien varrella luottaneet mm. Google, Business Tampere, Suomen Yrittäjät, Koskikeskus Tampere, Forum Helsinki, Sokos Lahti ja Tampere, DNA, Vianor, YIT, Westas, Akun tehdas, Suomen Tapahtumatuotanto, EBA Events / EBArena Oy, Pirkanmaan Yrittäjät, Sisters Inc., InSitu, Sceneve, Aamulehti, Häämessut sekä Ideapark Seinäjoki.

Kati Vasell on lisäksi yksi Suomen johtavista stylisteistä ja värien tuntemus on hänen erikoisosaamisensa. Katin Toimiva tyyli -palveluihin kuuluu mm. BC-värianalyysi, vartalon tyypitys, Personal shopper, näytökset sekä pukeutumisen koulutukset ryhmille sekä ammattilaisille. Kati on vuosien varrella kouluttanut niin tyky-päivissä kuin naisten illoissakin ja Toimiva tyyli -näytökset ovat haluttuja ohjelmanumeroita mm. kauppakeskustapahtumiin.
Juontaja
JuontajaStylistiToimiva tyyli -palvelu
Service area:
All of Finland
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Maikki Media Oy