Kaivokukka | Tripla

Kaivokukka tarjoaa inspiraatiota ja kukkien taikaa jokaiseen tilaisuuteen. He ovat asiantuntijoita hääkukkien, kimppujen, tilakoristelujen ja surusidontojen suunnittelussa, tehdäkseen jokaisesta hetkestä unohtumattoman.

Kukat ovat tunnelman luojia, ja Kaivokukka on sitoutunut auttamaan asiakkaitaan luomaan täydellisen ilmapiirin erilaisiin tapahtumiin. He kannustavat varaamaan ajan hääkukkasuunnitteluun hyvissä ajoin, varmistaen, että jokainen yksityiskohta on harkittu ja toiveiden mukainen. Kaivokukka suunnittelee hääkimpun, koristelut kirkkoon, juhlapaikalle ja morsiussviittiin, ja tarjoaa myös kätevän kuljetuspalvelun.

Surun hetkellä Kaivokukka on tukena surukukkien valinnassa ja toteutuksessa. He sitovat kauniit surulaitteet, arkun koristeet, surukimput ja seppeleet asiakkaiden toiveiden mukaan ja voivat tekstata kortit ja nauhat valmiiksi myymälässä.

Kaivokukalta löytyy laaja valikoima leikkokukkia, tilauskimppuja ja mahdollisuus erikoistilauksiin. He voivat suunnitella upeita tilakoristeluja erilaisiin juhliin, kuten häihin, syntymäpäiviin, ristiäisiin ja polttareihin.

Yritysasiakkaille Kaivokukka tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten tapahtumakukituksia, kokous- ja juhlatilojen tilakoristeluita, palkintokimppuja ja messuosastojen kukkakoristeluja, kaikki laskutusmahdollisuudella.

Anna Kaivokukan luoda kukkien taikaa tilaisuuteesi ja tee jokaisesta hetkestä unohtumaton. Ota yhteyttä ja anna heidän asiantuntemuksensa kukoistaa kukkien maailmassa.
Somisteet
KukatSomistusKimputHääkukatSeppeleetTilakoristelut
Location:
Helsinki
Service area:
Helsinki region
Kukat ja somistukset hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Kaivokukka