Juhlaguru tapahtumapalvelut

Oulun parhaat tapahtumat taidolla ja tyylillä!

Asiakastilaisuudet - Kiitä, lanseeraa tai hanki uusia asiakkaita

Hyvin järjestetty asiakastilaisuus tarjoaa loistavan mahdollisuuden lujittaa asiakassuhdetta, lisätä asiakastyytyväisyyttä ja markkinoida palveluja. Tapahtumat ovat myös paras keino uusasiakashankintaan. Asiakastapahtumat perheille ja aveceille ovat nykyään erittäin suosittuja.

Palveluumme kuuluu tarkoin mietitty teema ja tavoite, mielenkiintoinen sisältö, harkiten valittu kohderyhmä ja takuuvarmasti toimivat käytännön järjestelyt. Yllätetään asiakkaat positiivisesti!


Tapahtumat - Ideasta elämykseen!

Miten saadaan aikaan toimiva ja positiivisesti vaikuttava juhla tai tapahtuma? Onko ideat lopussa ja aika vähissä? Järjestämme teille pikkujoulut, kesäpäivät, elojuhlat, rapujuhlat, tilinpäätösjuhlat tai mitkä tahansa teemabileet. Meiltä löytyy varmasti ratkaisu, jolla saamme osallistujat nauttimaan, viihtymään ja vaikuttumaan. Tarjoamme teille kaiken tarvittavan mm. juhlapaikan hankinnan, ohjelmat, somisteet, tekniikan, esiintyjät, ilmoittautumiset ja kaikki käytännön järjestelyt juhlissa toiveidenne mukaan.

Helpommalla et enää pääse. Mikäli haluat säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, ota yhteyttä!


Esiintyjät ja artistit - Tunnelman luojat

Mitä ohjelmaa juhliin? Onko toiveissa paikallinen tähti, Suomen superjulkkis vai kansainvälinen stara?

Esiintyjävalintaan vaikuttaa aina tapahtuman rakenne, luonne ja yleisö. Tunnelman luominen on yksi tärkeimmistä elementeistä tapahtuman onnistumisessa. Ajattelemme aina tilannetta yleisön kannalta, jotta saamme aikaan vaikuttavan elämyksen. Kauttamme saatte parhaat juontajat, bilebändit, taikurit, yllätysesiintyjät, koomikot ja erilaiset tanssishowt.


Promootiot ja juontajat - Parempaa näkyvyyttä

Me tarjoamme yrityksellenne Oulun pirteimmät, hymyilevimmät ja kauneimmat promoottorit. Välitämme promoottoreita mm. messuille, menekinedistämistapahtumiin, maistatuksiin, tuote-esittelyihin, palautteiden keräämiseen ja muihin edustaviin tilaisuuksiin, jossa yritys haluaa erottua positiivisesti. Promoottorimme toimivat aina tilaajan toiveet huomioiden ja kohtaavat jokaisen asiakkaan iloisella läsnäololla.

Lupaamme parempia kohtaamisia ja varmaa tulosta, kun tilaatte promoottorit meiltä.

**************************************************************************************************

"Haluan kiittää vielä Finnkinon puolesta koko teidän tiimiä äärimmäisen tehokkaasta ja ammattitaitoisesta otteesta! Oli hienoa seurata teidän tekemistä luottaen samalla siihen, että kaikki varmasti hoituu. Voin suositella teitä lämpimästi muille tapahtumatoimistoja etsiville ja toivon mukaan pääsemme tekemään yhdessä hommia myös jatkossa!"

"Suuret kiitokset järjestelyjen hoitamisesta. Ilta oli jälleen onnistunut. Musiikkiesityksestä tuli erikseen monelta hyvää palautetta"

"Juhlat olivat todella onnistuneet ja kiitoksia satelee joka suunnasta! Ohjelmanumerot menivät ihan nappiin ja tunnelma oli kyllä sen mukainen koko illan"

"Meillä koko henkilökunta tykkää älyttömästi Juhlagurun ohjelmasta ja odottaa sitä!"
Tapahtumatuotanto
EtätapahtumatTapahtumatEsiintyjätPromootiotJuontajat
Location:
Oulu
Service area:
Oulu region
Säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Kaikki tapahtumapalvelut saman katon alta - Ota yhteyttä!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Juhlaguru tapahtumapalvelut Oy