iBox Photo Booth

iBox Photo Booth luo räätälöityjä valokuva - ja videokokemuksia ihmisille ja brändeille!

Valokuvauskoppi sopii täydellisesti kaikille tapahtumapaikoille: yksityisasuntoihin, suuriin huviloihin tai ravintoloihin – mikä tahansa neliömetrin kokoinen alue sopii erinomaisesti iBoxia varten. Kuvien ottaminen on hauska ja yhteinen prosessi, jossa kaikki tapahtuman osallistujat kerääntyvät yhteen, erityisesti silloin, kun kuvat voidaan tulostaa samantien tai jakaa sosiaalisessa mediassa.

iBox Photo Booth tuo erityisen tyylin juuri sinun tapahtumallesi ja noudatamme sitä kaikkine yksityiskohtineen: rekvisiitta, kuvakehykset ja tapahtuman taustabanneri, toisinsanoen, kaikki niin, että tilaisuudestasi tulee unohtumaton. Vieraat tulevat olemaan innoissaan poseeratessaan ja ottaessaan hullun hauskoja kuvia, jotka tulostetaan samantien.
Somistevuokraus
ValokuvauskoppiDigitaalinen valokuvauskoppi3D-kuvauskoppiPikatulostinVirtuaalinen kuvauskoppiLisättytodellisuus
Location:
Espoo
Service area:
All of Finland
iBox Photo Booth tarjoaa kuusi erilaista ratkaisua tapahtuman valo - ja videokuvaukseen!

Photo Booth Valokuvauskoppi - alk. 100€ / tunti
  • Millaisia kokemuksia sinä tai brändisi voisitte tarjota vieraille tapahtuman aikana? iBox photo booth on laite, joka ottaa valokuvia, tekee GIFejä, boomerangeja ja videoita. Photo booth brändää sisällön täysin tyyliäsi vastaavaksi, tulostaa ja jakaa sen välittömästi asiakkaillesi luoden ennen kaikkea pitkäkestoisia muistoja VAU-efektin värittäminä

Digitaalinen Photo Booth - alk. 150€ / tunti
  • Digitaalinen photo booth on valokuvauskoppi, joka tuottaa ja jakaa erityisesti sosiaaliseen mediaan soveltuvaa digitaalista sisältöä välittömästi. Tyyliisi sovitetut brändätyt kuvat, videoleikkeet, GIFit ja boomerangit ovat takuuvarma hitti tilaisuudessasi.
  • Vieraasi tulevat rakastamaan niitä ja jakavat parhaita paloja sosiaalisissa medioissaan – lisäten näkyvyyttä ympäri verkkoa.
  • Tämänkaltainen sisällön luonti muuntaa vieraat tilaisuutesi viestinviejiksi. Samalla brändisi aktivoinnille avautuu valtavasti mahdollisuuksia täyttäen sen markkinointitarpeet ja saavuttaen kohdeyleisön.

3D Photo Booth - alk. 1200€ / päivä
  • Miltä kuulostaisi tarjota vieraille unohtumaton, interaktiivinen kokemus tilaisuudessasi? Saada aikaan VAU-efekti ja räjäyttää some samaan aikaan? Se onnistuu iBoxin 3D photo boothilla, joka ottaa "eläviä kuvia" ja jakaa ne vieraille minuutin sisään. Uniikit boomerangit kiinnittävät kaikkien huomion ja synnyttävät jonon valokuvausalueelle. Sisältö voidaan yksilöidä tyyliisi ja brändiisi sopivaksi!

Häshtäg Pikatulostin - alk. 90€ / tunti
  • Tilaisuudessasi vieraat ottavat reilusti kuvia omilla kameroillaan. Postatessaan kuvia Instagramiin tai Twitteriin, he käyttävät häshtägiä, joka parhaiten kuvaa tilaisuuttasi. Häshtäg-tulostin kokoaa nämä julkaisut ja tulostaa ne välittömästi. Tulosteet brändätään tyylisi mukaisesti ja sisältävät vieraiden sisältöä
  • Häshtäg-tulostin on täydellinen lisäys mihin tahansa photo boothiin. Kummatkin laitteet tulostavat samassa tahdissa ja kommunikoivat keskenään saumattomasti ohjelmistotasolla. Suosittelemme niin photo boothia, kuin häshtäg-tulostintakin samaan tilaisuuteen asennettaviksi.

Virtuaalinen Photo Booth - alk. 350€ / päivä
  • iBox- virtuaalinen photo booth on online-alusta, joka auttaa muuntamaan virtuaalisen tapahtumasi hauskaksi ja mukaansa tempaavaksi kokemukseksi. Se myös auttaa passiivisen yleisön innostamisessa. Toimii jokaisella laitteella!

Lisättytodellisuus - alk. 700€ / päivä
  • iBox Photo Booth on itsenäinen lisätyn todellisuuden ratkaisu, joka tarjoaa käyttäjälleen mukaansatempaavan, yksilöidyn kokemuksen animoidulla sisällöllä. Se on paras väline paikan päällä tapahtuvaan sitouttamiseen tilassa kuin tilassa!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
iBox Photo Booth