HALO Creative

HALO Creative on seinäjokinen video- ja elokuvatuotantoon keskittynyt yritys, joka toteuttaa projekteja kaikkialla Suomessa. Kokemusta löytyy niin mainosvideoista, brändifilkoista, tapahtumakoosteista ja aftermovieista, musiikkivideoista, yritysvideoista, somevideoista ja oikeastaan kaikesta mitä voitkaan keksiä. Kaupallisten videoiden ohella on mahdollista tuottaa myös narratiivisia ja taiteellisia sisältöjä.

HALO Creative erottuu kilpailijoista sillä, että videon tekoprosessissa ei panosteta vain yhteen tai kahteen osa-alueeseen, vaan jokainen alue nähdään omana uniikkina työkalunaan. Tarinaa, visuaalisuutta, rytmiä, musiikkia ja äänimaailmaa huolellisesti yhdistelemällä videosta rakennetaan aina paras mahdollinen kokonaisuus, joka varmasti resonoi katsojien kanssa.

Maailma kuvina. Tarinankerronta edellä.
Videokuvaaja
VideotuotantoVideokuvausTapahtumakuvausMainoskuvaus
Location:
Seinäjoki
Service area:
All of Finland
Alla suuntaa antavat hinnat palveluista. Huomioithan kuitenkin, että lopulliseen hintaan voivat vaikuttaa myös monet muut tekijät, jotka riippuvat jokaisen tuotannon yksilöllisistä tarpeista.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24%.

SUUNNITTELU

Projektin valmistelu, käsikirjoitus, kuvasuunnittelu, teknisen toteutuksen suunnittelu.

Tuntihinta 50 €/h.

KUVAUKSET

Kuvaukset hinnoitellaan päivähintojen perusteella. 4 tuntia lyhyemmät kuvaukset lasketaan puolikkaan päivähinnan mukaan. Lopulliseen hintaan vaikuttavat lisäksi mm. teknisen toteutuksen taso ja kuvaustiimin koko.

Day rate 8 h
480 €

Half day 4 h
240 €

JÄLKITUOTANTO

Videon leikkaus, äänen käsittely, värimäärittely, musiikki, kevyet graafiset elementit/animaatiot, tekstitys. Pitkien videoiden tekstittämisestä sovitaan erikseen.

Tuntihinta 50 €/h.

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Samuli Kuusisto
HALO Creative